facebook

Володимир Кличко сміється зі старшого брата, але Віталію зовсім не смішно: між родичами пробігла чорна кішка

Володимир і Віталій Клички – найпопулярніші в Україні брати. Які стосунки між родичами насправді та що ховається за їхніми спортивними обіймами та усмішками?

На публіці брати Віталій і Володимир Клички завжди були найкращими друзями. Вони і перед боєм одне одного підтримають, і на виборах на посаду столичного мера допоможуть. Втім, чи насправді їхні стосунки настільки близькі, якими можуть здаватись на перший погляд? Про це читайте у новій статті від “Однієї хвилини”.

Які стосунки у братів Кличків

Про своє ставлення до старшого брата молодший Володимир ніколи не мовчав. Так, в одному з інтерв’ю український спортсмен заявив – до родича ставиться, як до найближчого у світі. За роздумами Володимира Кличка, у різних сім’ях між рідними можуть бути різні взаємини. Але в їхній родині батьки виховували синів так, аби вони були підтримкою одне для одного.

У мережі поміркували про те, наскільки близькими є брати Клички – старший Віталій і Володимир
У мережі поміркували про те, наскільки близькими є брати Клички – старший Віталій і Володимир

Кличко-молодший пригадує, що в дитинстві він зі своїм старшим братом багато подорожував. Постійна зміна місця проживання призвела до того, що кожного разу друзі йшли в минуле, а поруч залишався тільки брат – для Віталія молодший, а для Володимира старший. Навіть жарти один над одним у рідних такі, що й образитись на них неможливо. Наприклад, нещодавно Володимир Кличко пригадав коронну фразу свого старшого брата.

У мережі поміркували про те, наскільки близькими є брати Клички – старший Віталій і Володимир
У мережі поміркували про те, наскільки близькими є брати Клички – старший Віталій і Володимир

Хай там як, але знаменитості завжди були та залишаються одне для одного підтримкою, навіть якщо живуть далеко. За словами Володимира Кличка, вони завжди мали змогу допомогти одне одному. Спортсмен вважає, що дуже круто мати біля себе людину, яка постійно мотивує тебе переступати ті кордони, яких ти так боїшся.

Популярне

Схожі статті

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.