facebook

Катя Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить колишній на двох дітей: для Канади це копійки

Третя дружина шоумена Володимира Остапчука Катя Полтавська назвала суму, яку чоловік щомісяця сплачує колишній дружині на виховання спільних дітей. Зараз син та донька телеведучого живуть у Канаді.

Відомий український шоумен Володимир Остапчук скоро стане багатодітним батьком. Його молода дружина Катя Полтавська чекає на первістка. Та якщо для Каті це буде перша дитина, то для Остапчука – вже третя.

Телеведучий має двох дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Після початку повномасштабної війни Войченко з дітьми виїхали до Канади. Саме тому Остапчук практично не бачиться з сином та донькою, втім, щомісяця він платить аліменти.

Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить колишній на двох дітей
Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить колишній на двох дітей

Нещодавно нова дружина Остапчука у своєму Інстаграм-блозі відповіла на питання підписників про суму щомісячних виплат Володимира на дітей. Катя приховувати не стала, що по закону суд присудив Володимиру виплачувати аліменти в розмірі 30 тисяч гривень. Та шоумен інколи платить і більше – до 50 тисяч гривень.

Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить колишній на двох дітей
Полтавська розповіла, скільки аліментів Остапчук платить колишній на двох дітей

Варто відзначити, що в Україні на ці гроші можна ростити в дітей, та для Канади це досить маленькі кошти.

До слова, Володимир Остапчук не відразу після розлучення з Войченко почав виплачувати аліменти. Так, між колишнім подружжям довгий час була ворожнеча: Олена забороняла Володимиру бачитись з дітьми, а він не платив аліменти. Після довгих судових розбірок, суд встановив порядок побачень батька з дітьми та суму щомісячних аліментів.

Зараз Остапчук запевняє, що нарешті налагодив відносини з колишньою дружиною. Чоловік публічно вибачився перед Оленою за те, що поливав її брудом і влаштовував скандали. Остапчук зізнається, що дуже сумує за своїми дітьми, які зараз живуть у Канаді. Та чоловік запевняє, що щодня спілкується з сином та донькою по відеозвязку.

Популярне

Схожі статті

Коронне гаряче свекрухи. Ця страва завжди з’їдається першою: соковиті курячі рулети, які тануть у роті

Соковиті, ніжні і нереально смачні – саме такими виходять курячі рулетики за цим рецептом. Страва виходить святковою і небанальною, а готується просто.

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.