facebook

З “легендарного тріо” до сьогодні дотягнув лише 1: хто лишився на “Хто зверху?” – Притула, Фреймут чи Педан?

Одне з найпопулярніших на українському телебаченні шоу "Хто зверху?" свого часу стало плодом спільної праці та дружби зіркового тріо – Педана, Притули та Фреймут.

Нещодавно відомий український ведучий Олександр Педан повідомив про новий сезон розважального шоу “Хто зверху?”. Він залишився останнім із зіркового тріо, з яким раніше вів шоу. Педан у програмі – на посаді Пана Судді. Розповідаємо, чому тільки він залишився й далі працювати над проєктом, який свого часу завоював прихильність мільйонів українців.

Хто залишився на Хто зверху

Віддані фанати програми пам’ятають перший випуск – елегантна Ольга Фреймут і харизматичний Сергій Притула разом зі своїми жіночою та чоловічою командою змагались один проти одного. Олександр Педан судив їх – його у залі не було, але знаменитість бачив усе та міг вирішити навіть неймовірно заплутані суперечки. Проте, в один день усе змінилось. Ольга Фреймут першою пішла з шоу.

Олександр Педан став останнім із зіркового тріо, хто залишився працювати на Хто зверху
Олександр Педан став останнім із зіркового тріо, хто залишився працювати на Хто зверху

2013 року знаменитість перейшла працювати на канал-конкурент “Нового каналу”. Сергій Притула, згадуючи ті події, зізнався – спершу Ольга Фреймут особисто йому сказала, що залишається працювати далі, а вже за декілька днів за спинами своїх колег і друзів вона підписала контракт із конкурентами. Відтоді вакансія ведучої “Хто зверху?” була вільна.

Олександр Педан став останнім із зіркового тріо, хто залишився працювати на Хто зверху
Олександр Педан став останнім із зіркового тріо, хто залишився працювати на Хто зверху

А ось сам Сергій Притула остаточно заявив про завершення своєї розважальної кар’єри напередодні Нового року 2023. Після початку повномасштабної війни знаменитість пішов у волонтерство. Як зізнався ведучий, навіть у мирні часи він не може уявити свого повернення до розважального сегмента телебачення – настільки за ці декілька років змінилось його ставлення до життя.

Популярне

Схожі статті

Єфросиніна здивувала, коли розповіла про методи виховання: дозволила дочці те, про що інші батьки не думають

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча та благодійниця, виховує двох дітей від свого чоловіка Тимура Хромаєва. Старша донька зіркової пари живе далеко від дому.

ТОП-5 продуктів, завдяки яким ваша талія буде менше, ніж у Тіни Кароль: введіть в раціон і худніть на очах

Серед безлічі продуктів, які ми щодня вживаємо, існують ті, які можуть стати справжніми союзниками у боротьбі із зайвими кілограмами. Худнути можна смачно!

“Хороших грузинів має бути більше”: вже не холостяк Іраклі Макацарія стане батьком у 39 років удруге

Дружина Іраклі Макацарія сповістила радісну новину. Ліза Чічуа чекає на другу дитину. Подружжя має первістка, який народився торік. Тепер у малюка з'явиться сестричка або братик.