facebook

Таємні романи зірок, які розкрилися лише зараз: Тарабарова “любилася” з Дантесом, а Таяна – з Коляденком

Медійні люди часто приховують своє особисте життя і лише через багато років виходять назовні їхні секрети. Про які таємні романи стало відомо нещодавно, читайте далі у матеріалі.

Зазвичай, українські знаменитості ділять з прихильниками подробицями свого особистого життя. Та буває, що вони навпаки приховують своїх других половинок і про їхні романи стає відомо вже тоді, коли пари розходяться.

Володимир Дантес і Світлана Тарабарова

Володимир Дантес і Світлана Тарабарова перебували у стосунках

Володимира Дантеса і Світлану Тарабарову доля звела на музичноу шоу “Фабрика зірок”. Між ними відразу промайнула іскра і вони почали зустрічатися. Їхні стосунки тривали майже 3 роки і закохані навіть планували одружити. Та цього так і не трапилося. Зараз Тарабарова зізнається, що їхні стосунки з Дантесом були токсичними і без поваги один до одного.

Після розставання з Тарабаровою Дантес почав стосунки зі співачкою Надією Дорофєєвою, з якою провів наступні 10 років свого життя. А ось Світлана вийшла заміж і народила трьох дітей.

Таяна і Філіп Коляденко

Між Таяною і Філіпом Коляденком був таємний роман
Між Таяною і Філіпом Коляденком був таємний роман

Співачка Таяна і молодий музикант Філіп Коляденко приховували свої стосунки. Лише у 2019 році, коли пара вже розійшлася, артистка зізналася, що дійсно мала відносини з Філіпом. За словами Таяни, побудувати міцні стосунки їм завадила різниця у віці: жінка старша за хлопця на 8 років. Врешті, співачка вирішила покинути молодого музиканта, щоб не обтяжувати його.

Даша Астаф’єва і Міша Крупін

Даша Астаф'єва і Міша Крупін
Даша Астаф’єва і Міша Крупін

Співачка Даша  Астаф’єва якийсь час була у стосунках з лідером гурту “Корупція” Михайлом Крупіним і приховувала це. Їхні стосунки закінчилися розставанням і тільки після цього Даша перестала приховувати роман. Та варто відзначити, що між колишніми коханцями залишились гарні стосунки після розставання.

Популярне

Схожі статті

Ви не повірите, коли побачите спальню й вітальню Кошового: дизайнерські рішення друга президента вражають

Відомий український актор і гуморист Євген Кошовий разом із родиною живе в столиці. Як виглядає квартира, де проводить більшу частину свого часу зіркова родина?

“Більше жодних біляшів та чебуреків!”: замішую тісто на майонезі та закручую фарш у трубочки – мої у захваті

М'ясні трубочки зготувати набагато простіше, ніж біляші чи чебуреки. А тісто, в яке додається майонез, виходить набагато смачнішим. Тож обов'язково заплануйте цю страву, й вона стане улюбленою.

Допоки Ольга Сумська воркує з Лесем Задніпровським, Борисюк споглядає здалеку: невже не ревнує дружину?

Ольга Сумська, Лесь Задніпровський та Віталій Борисюк пустилися берега й влаштували "кохання на трьох". Дружину Олександра Михайловича Зою Сивач до дійства чомусь не залучили.