facebook

Він був у неї не перший, але кохання виявилось сильнішим: загадкова історія з особистого життя Каті Осадчої

Відома українська ведуча Катерина Осадча нині у шлюбі з Юрієм Горбуновим, але її особисте життя ховає багато цікавих подробиць. Розповідаємо про них.

Катерина Осадча на сьогодні є найвідомішою ведучою в Україні. Про професійне життя знаменитості знає кожен, а ось подробиці особистого завжди залишаються в таємниці. З найголовнішим чоловіком у своєму житті зірка одружилась таємно. Навіть зараз зіркове подружжя тримає в таємниці те, що між ними відбувається.

Роман Осадчої з Горбуновим – історія

З Юрієм Горбуновим Катя Осадча познайомилась на початку 2005 року, тоді вони вдвох відвідали концерт Лучано Паваротті. Після цього знаменитості перетинались і на світських вечірках, і на спільних зустрічах з колегами. Втім, майбутні закохані навіть не підозрювали, як закрутяться їхні стосунки після початку спільної роботи на шоу “Голос. Діти”.

Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія
Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія

Катерина Осадча пригадує, що з часом вони з майбутнім чоловіком ставали все ближчими одне до одного – він підвозив її додому, запрошував перекусити разом у перервах між зніманнями. Ініціатором початку стосунків стала саме ведуча, але Юрій Горбунов першим зізнався у коханні. Навіть після такого важливого кроку знаменитості продовжували зустрічатись у таємниці.

Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія
Як почались стосунки Катерини Осадчої з Юрієм Горбуновим насправді – це дуже цікава історія

Пізніше Осадча завагітніла – тоді пара вирішила, що час святкувати весілля. Офіційно чоловіком і дружиною вони стали тільки на початку лютого 2017 року. Втім, класичного весілля в зіркової пари не було. Оскільки ведуча вже була на останніх місяцях вагітності, вони з чоловіком вирішили влаштувати весільну вечірку. Але й про гучне святкування вони також мріють і планують його влаштувати.

Популярне

Схожі статті

Ви не повірите, коли побачите спальню й вітальню Кошового: дизайнерські рішення друга президента вражають

Відомий український актор і гуморист Євген Кошовий разом із родиною живе в столиці. Як виглядає квартира, де проводить більшу частину свого часу зіркова родина?

“Більше жодних біляшів та чебуреків!”: замішую тісто на майонезі та закручую фарш у трубочки – мої у захваті

М'ясні трубочки зготувати набагато простіше, ніж біляші чи чебуреки. А тісто, в яке додається майонез, виходить набагато смачнішим. Тож обов'язково заплануйте цю страву, й вона стане улюбленою.

Допоки Ольга Сумська воркує з Лесем Задніпровським, Борисюк споглядає здалеку: невже не ревнує дружину?

Ольга Сумська, Лесь Задніпровський та Віталій Борисюк пустилися берега й влаштували "кохання на трьох". Дружину Олександра Михайловича Зою Сивач до дійства чомусь не залучили.