facebook

Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко виходить заміж за співака: він молодший, і не схожий на Сморигіна

Акторка "Дизель шоу" Вікторія Булітко розсекретила, за кого виходить заміж. Попри чутки обранцем виявився не Євген Сморигін. Але ж з ким Вікторія збирається звʼязати життя?

Популярна акторка українського гумористичного проекту “Дизель шоу” Вікторія Булітко ще на початку цього року здивувала шанувальників несподіваною новиною – вона виходить заміж за музиканта Кирила Поповича. Після попередніх десятирічних відносин, які вона ретельно приховувала від публіки, акторка нарешті вирішила розповісти про своє особисте життя.

Вікторія Булітко виходить заміж за Кирила Поповича
Вікторія Булітко виходить заміж за Кирила Поповича

У попередніх стосунках Вікторія, як відомо, не поспішала на весільний рушник, попри довгі роки разом. Однак, схоже, справи змінилися з початком нового роману з Кирилом Поповичем, якого також тривалий час вона тримала у таємниці.

На початку цього року Вікторія не витримала і оголосила про свої заручини. Ця особлива подія трапилася на святкуванні її 41-го дня народження, коли її обранець Кирило встав на одне коліно і подарував їй каблучку.

Музикант Кирило Попович зробив пропозицію Вікторії Булітко
Музикант Кирило Попович зробив пропозицію Вікторії Булітко

Очевидним є те, що Кирило молодший за Вікторію, хоча точна різниця у віці не розголошується. Це викликало неабиякий інтерес серед підписників, які намагалися вгадати, скільки років розділяє закохану пару. Деякі припускають, що різниця може становити від п’яти до десяти років, хоча деякі прихильники припускають, що може бути і більше.

Кирило Попович, обранець Вікторії, зовсім не схожий на її колегу по “Дизель шоу” Євгена Сморигіна, з яким шанувальники не раз намагалися приписати їй романтичні стосунки через їхню хімію на екрані. Сморигін часто грав романтичного партнера Булітко в скетчах, що породило численні чутки, однак акторка завжди спростовувала ці плітки.

Вікторія Булітко та Євген Сморигін
Вікторія Булітко та Євген Сморигін

Весілля, яке обіцяє бути незабутньою подією, може стати не лише новою сторінкою в житті акторки, але й важливою темою для всього українського шоу-бізнесу. Проте офіційну дату урочистості наречені так і не наголосили.

Популярне

Схожі статті

Чужі локони: хто з українських зірок носить перуки та накладне волосся? Я “ахнула”, як побачила ці фото

Деякі українські зірки виходять на сцену лише у перуці. При цьому, публіка й досі не здогадується, що їхнє волосся не натуральне. Про кого йде мова, читайте далі у матеріалі.

Обручка досі на місці, а сина ще не народила: дружина Дмитра Комарова показала, як змінилася після весілля

Дмитро Комаров незаслужено довго приховував від широкого загалу свою обраницю. А коли ми дізналися, що дружина мандрівника Олександра Кучеренко – красуня й розумниця – були неабияк спантеличені.

Від “осинки” народились “апельсинки”: Фреймут, Камалія й інші зірки, у яких нестандартної зовнішності доньки

Відомі українські артистки не тільки побудували успішну кар'єру, але й виховали чудових дітей. Як сьогодні виглядають доньки популярних зірок і чим займаються?