facebook

Оля Полякова кардинально змінила імідж та вкоротила своє довжелезне волосся: Вадим Буряковський ахне

45-річна співачка Оля Полякова вирішила кардинально змінити свій образ і обрізала довге волосся. Прихильники співачки запевняють, що з новою стрижкою вона виглядає молодше.

Українська співачка Оля Полякова на сцені вже 15 років. Весь цей час вона не наважувалась на кардинальні зміни у своєму образі. Довгонога блондинка з довгим волоссям та яскравим макіяжем – саме такою запам’ятали Полякову її прихильники.

Звісно, в кліпах та навіть на концертах Полякова іноді приміряла перуки, чим змінювала свій образ. Вона була і брюнеткою, і з короткою стрижкою та рожевим волоссям. Та це все були лише перуки, з власним волоссям співачка не експериментувала.

Та на днях Оля Полякова вирішила кардинально змінитися. Співачка опублікувала у своєму Інстаграм-блозі відео, де предстала з новою зачіскою. Оля відрізала своє довге волосся і зробила каре. Своє недовге волосся співачка трохи підкрутила.

Нова зачіска додала свіжості образу Полякової і певної романтичності. Олі дуже пасує така довжина волосся. Користувачі Мережі засипали співачку компліментами в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Як вам гарно з цією зачіскою!”;
  • “Аж помолодішали з цією зачіскою”;
  • “Вау! Дуже гарно”;
  • “Яка красуня! Нова зачіска вам неймовірно пасує”.

Варто відзначити, що Оля Полякова завжди дуже бережно відносилася до власного волосся. На своїх концертах та на зйомках співачка завжди знаходиться у перуці, яка повністю ідентична з її власним волоссям. Річ у тім, що Полякова не хоче, щоб перукарі вкладали її власне волосся: накручували його на плойку, вирівнювали, фіксували лаком та інше, адже всі ці маніпуляції можуть нашкодити якості волосся.

Також співачка підібрала якісний домашній догляд за своїм волоссям і час від часу робить салонні процедури. Саме тому волосся співачки виглядає ідеальним, як з картинки.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.