facebook

Наталія Холоденко поставила на місце хейтерів Ольги Сумської одним дописом: “Давно хотіла нагадати”

Психологиню Наталію Холоденко обурило, що хейтери, які цькують родину Ольги Сумської за проживання доньки у рф, впритул не помічають українця Анатолія Тимощука, який коїть неподобство.

У своєму Інстаграм-акаунті Наталія Холоденко виклала світлину колишнього гравця футбольного клубу “Шахтар” Анатолія Тимощука, який виставив футболку з власним підписом на аукціон заради допомоги Курській області.

Футболіст, який зігрів рекордну кількість матчів за збірну України – аж 144, нині працює помічником тренера у санкт-петербурзькому ФК “Зеніт”. За футболку українця з написом “Город-герой Ленинград” вдалося вторгувати 700 тисяч рублів.

Наталія Холоденко обурена діями Анатолія Тимощука

Дивно, що самого Анатолія досі не позбавили нашого громадянства, хоча санкції проти запроданця в Україні таки ввели, запевняє Суспільне, ще у січні 2023-го. А у березні 2022 року Українська асоціація футболу анулювала тренерську ліцензію Тимощука й позбавила всіх титулів, завойованих на батьківщині.

Та повернімося до посту відомої психологині. Холоденко обурилася, що Ольгу Сумську повселюдно цькують лише за те, що її донька Антоніна Паперна мешкає в москві й мовчить про війну.

Тим часом Тимощук ще й гроші збирає на допомогу російській армії, а хейтери ані пари з вуст. Пані Наталія мала б професійним поглядом зважити, чому так відбувається. Якщо поглянути на фото Анатолія, чоловік дуже сумний.

Складається враження, що робить це не з власної волі. Можливо, футбольного тренера просто взяли в заручники й змушують робити щось подібне? Тоді як Паперна цвіте й пахне. Хвалиться в мережі походеньками з чоловіком-росіянином по світських заходах, знімається в російському кіно, ростить дітей і вдоволена життям на всі 100%.

Підписники Холоденко підтримали психологиню й накидали колишньому земляку доволі не лестивих епітетів у коментарях. Ще й закликали позбавити Тимощука українського громадянства.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.