facebook

Киянка-зрадниця Любов Успенська в
паніці розшукує свою єдину спадкоємицю: “Пропала моя донька Тетяна”

Колишня киянка, шансон-співачка Любов Успенська знову опинилася в центрі уваги через новину про зникнення її доньки Тетяни Плаксіної. Що відомо про подію?

У жовтні 2024 року артистка оголосила, що не може знайти Тетяну вже кілька днів, що стало серйозною причиною для занепокоєння. За словами Успенської, донька покинула дім без телефону і з тих пір не виходила на зв’язок.

Любов Успенська заявила про зникнення доньки
Любов Успенська заявила про зникнення доньки

Ця ситуація викликала занепокоєння у громадськості, особливо з огляду на минуле Тетяни. Кілька років тому Плаксіна пройшла складний шлях боротьби з наркотичною залежністю і “зникнення” зі звʼязку вже не перше в житті дівчини. Її життя пішло “під ухил”, і, як сама зізнавалася, лише завдяки наполегливій підтримці матері вона змогла повернутися до нормального життя. Після лікування Тетяна повернулася до роботи, вона працювала інструктором йоги та дизайнером одягу. Також донька співачки інколи займалася вокалом.

Любов Успенська заявила про зникнення доньки
Любов Успенська заявила про зникнення доньки

Зникнення Тетяни занепокоїло не лише Успенську, а й численних шанувальників співачки. На думку деяких джерел, зникнення Тетяни могло бути пов’язане з поїздкою Успенської до регіонів України, що наразі перебувають в умовах війни. Візит до цих регіонів став для родини складним періодом, і припущення про можливі ризики цієї поїздки додають напруги до ситуації.

Любов Успенська заявила про зникнення доньки
Любов Успенська заявила про зникнення доньки

Також не варто виключати версію про можливе викрадення Плаксіної. ЗМІ припускають, що це могло статися через зростаючу популярність Тетяни, або щоб шантажувати співачку. Однак поки що офіційної інформації про викрадення не було підтверджено. Успенська звернулася до громадськості за допомогою у пошуках доньки та вже розпочала власні спроби з’ясувати її місцезнаходження.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.