facebook

Сергій Притула передав 16-річному сину звернення від технічного відділу свого фонду: “Геть зовсім”

Сергій Притула, відомий український телеведучий та волонтер, продовжує привертати увагу не лише своєю діяльністю, а й тим, що ділиться з публікую теплими, сімейними моментами.

Одним із таких рідкісних моментів, яким Притула вирішив поділитися з шанувальниками, стало привітання його сина Дмитра з 16-річчям, яке він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Притула привітав сина з днем народження
Сергій Притула привітав сина з днем нарлд

Сергій Притула у своєму привітанні наголосив на тому, як сильно виріс його син Дмитро, відзначивши, що той став відповідальнішим і надійнішим. Притула також зізнався, що йому дуже цікаво проводити час у розмовах із сином, підкреслюючи його зрілість і мудрість. У привітанні Сергій зазначив, що якби існував чемпіонат світу серед найкращих старших братів, Дмитро беззаперечно здобув би всі нагороди. Він побажав синові здоров’я та підкреслив важливість збереження і примноження всього найкращого, що є в його великому серці.

“Дмитру сьогодні 16. Геть зовсім дорослий став”, – написав Сергій.

На опублікованому фото Сергій обіймає сина, і цей кадр миттєво став улюбленим для шанувальників. У коментарях підписники не тільки приєдналися до привітань, але й відзначили сильну схожість Дмитра з батьком. “У нього один в один ваші очі!” — пишуть прихильники. Вони також бажали Дмитрові успіхів, здоров’я та мирного неба, особливо враховуючи поточну ситуацію в Україні.

Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу
Сергій Притула показав 16-річного сина від першого шлюбу

Дмитро — син Притули від першого шлюбу з Юлією Андрійчук, з якою він був одружений до 2013 року.

Сергій Притула відомий своєю активною громадською та волонтерською діяльністю. Він постійно підтримує українських військових, а його фонд збирає кошти на допомогу армії. Попри свою зайнятість, Притула завжди знаходить час для родини, а його теплі сімейні публікації завжди викликають резонанс у мережі.

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.