facebook

У віці ягідки: 47-річна Лідія Таран перелічила свої досягнення за час життя у Франції – “Навіщо мені все це”

Лідія Таран не стала чекати ювілею, а підбила підсумки досягнутого у 47 років. Список виявився доволі довгим. Життя на французьких теренах в українки просто клекотить.

Попри те, що Лідія Таран вже 2,5 року мешкає у Франції, не скніє на біженських виплатах, а займається справами й доволі серйозними. Поряд із телеведучою її донька від Андрія Доманського.

Василиса навчається у французькому ліцеї, а паралельно онлайн здобуває українську освіту. Матуся теж зайнялася підвищенням кваліфікації. Лідія поступила на навчання до магістратури й за 2 роки стала знавцем зі Стратегії комунікацій.

Лідія Таран підбила підсумки життя у Франції

Допоки Таран не втямила, навіщо їй було потрібен цей гембель. Але вдало захистила дипломну роботу з Деонтології української журналістики та її стосунків із владою під час війни. Французи під час захисту відкрили для себе багато нового й цікавого стосовно українських медіа.

Попри такий напружений графік Лідія віднаходила час на висвітлення подій, які відбуваються в Парижі, стосовно України. Заразом охоплювала й те, що робиться у Страсбурзі.

Серед планів на майбутнє – амбітна розбудова місточків дружби між двома народами. Таран планує стати потужним Екофло, щоб накопичувати й роздавати енергію, кому вона найпотрібніша.

Підсумковий пост в Інстаграм українка писала дорогою у Страсбург, де в Європарламенті мали приймати “нашу” резолюцію. Проілюструвала допис світлиною з Сорбонни, куди, на жаль, того дня так і не встигла навідатися.

Підписники підтримали Лідію Таран привітаннями з днем народження та теплими словами. Не залишилися осторонь і колишні колеги з телеканалу 1+1. Соломія Вітвіцька порадила іменинниці “не зупинятися”. Алла Мазур побажала “сил і натхнення”. Марічка Падалко підбадьорила словами: “Так тримати!”

Популярне

Схожі статті

Вже не хоче другу дитину: 30-річна дружина Віктора Павліка зробила неочікувану заяву про поповнення

Молода дружина Віктора Павліка Катя Репяхова завжди мріяла мати мінімум двох дітей. Та, зіткнувшись зі складним материнством, Катя вже не впевнена, що хоче стати мамою вдруге.

Ці 5 порід собак не хочуть заводити навіть ветеринари: до чого слід бути
готовим, якщо ви все ж наважилися

Багато людей не уявляють життя без домашніх улюбленців. Хтось віддає перевагу котам, а хтось – собакам. Проте існують породи, які навіть ветеринари радять не заводити вдома.

5 найкращих рецептів заготовок із капусти на зиму: навіть чоловік, який не “переварює” овочі – оцінив

Капусту можна заготовляти на зиму в декілька способів. Ось лише деякі з них – квашена, маринована, в розсолі, вітамінізована тощо. Це завжди дешево, смачно, а головне – дуже корисно.