facebook

Продає гламурні масажери по 60 доларів зі знижкою: 23-річна онучка Софії Ротару стала бізнесменкою у США

Онука Софії Ротару позиціювала себе як модель. Та, схоже, під впливом спілкування з нареченим-мільярдером вирішила й собі перетворитися на бізнесвумен. Чим торгує 23-річна Соня?

Якщо з виїздом сина й онука Софії Ротару за кордон виникали певні проблеми, то з онучкою Сонею жодних. Дівчина давно живе й навчається у США. А тепер, схоже, вирішила непогано підзаробити.

Певно, життя за океаном не таке вже й дешеве. Тож 23-річній Соні Євдокименко довелося думати, де б узяти трішки грошенят. Влітку, перебуваючи на канікулах, студентка обрала собі певний напрямок бізнесу.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Зіркова онучка вирішила продавати скребки-масажери для обличчя та шиї. Вироби мають вигляд метеликів і продаються за 60 доларів й більше за пару. Ідея зайнятися бізнесом у сфері краси спала Соні на думку, коли проходила стажування Hourglass Cosmetics.

Певно, українка втямила, що на цій справі можна непогано заробити. Тож почала рекламувати у своєму блозі скульптор-метелик для обличчя. Дівчина на власному досвіді показала, як користуватися новинкою, щоб покращити кровообіг та зняти напругу з обличчя.

Онучка Софії Ротару започаткувала косметичний бізнес

Щоб скористатися Сониним приладом, треба спочатку нанести на обличчя олію. А вже після цього ретельно попрацювати двома метеликами з обох боків одночасно. У результаті такого масажу шкіра має розгладитися й розслабитися, а набряки зникнуть неначе й не було.

Цікаво, чи має частку в цьому бізнесі бойфренд Соні Макс Лернер, статки якого оцінюють у 1,2 млрд доларів? Можливо, вступив в долю чи просто дав коханій трішки грошенят на розкрутку?

Окрім косметики онучка Софії Ротару захоплюється ще й мистецтвом. Зокрема, відвідала лондонський Friezeo, де помилувалася японським гарбузом та збирається відкривати нові таланти.

Популярне

Схожі статті

Кулінарні експерти розповіли, як правильно квасити капусту на зиму, щоб вона не гірчила та не перекисала

Квашена капуста — одна з традиційних українських страв. Але як правильно готувати квашену капусту, щоб вона не гірчила та не перекисала? Деталі у статті.

Не треба ні часу, ні духовки: швидкий яблучний пиріг на сковорідці. 10 хвилин та ароматний десерт на столі

Якщо хочеться солоденького, а не має часу йти в магазин чи готувати складні десерти, рецепт яблучного пирога на сковорідці стане паличкою-рятівничкою. Це просто, швидко та смачно.

“Посварилися, одна на одну в суд подали”: Оля Полякова вперше прокоментувала сварку з Машею Єфросиніною

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною. Чи насправді дві ліпші подружки розсварилися в пух і прах?