facebook

Наталка Денисенко показала чималий животик: як таке можливе, якщо благовірний перебуває на відстані?

Наталка Денисенко з величезним животом з'являється на знімальному майданчику. Там же в акторки розпочинаються й пологи. Як на це відреагував законний чоловік Андрій Федінчик?

Допоки Андрій Федінчик боронить країну на передку, його дружина Наталка Денисенко встигла виносити й народити малятко. Щоправда, робилося все це на знімальному майданчику.

Акторці у серіалі “Зв’язок 2” дісталася роль 35-річної Ірини, яка до великої війни працювала бухгалтеркою, а тепер змушена з дітьми перебратися до Берліна. До 8-річного синочка Іванка у героїні Денисенко додається ще й крихітка Мілана.

Наталка Денисенко показала вагітний животик

Саме кадри напередодні пологів Наталка й виклала у свій Інстаграм-акаунт. Тож насправді зірка залишилася стрункою, що й підтверджує її Сторіз, де Наталка постала у себе в спальні просто в білизні.

Наталка Денисенко показала вагітний животик

Нині знаменитість перебуває в очікуванні чоловіка з фронту. У мирні часи благовірний Андрій Федінчик виконував будь-які забаганки коханої. Наталці хотілося відчувати себе нареченою, то вони й грали весілля. З 2017 року Денисенко встигла 5 разів відзначитися у весільній сукні.

Непогано було б, аби у 6-річного Андрійка-молодшого з’явився братик чи сестричка, а краще відразу обидва. Тоді б Федінчика, як багатодітного батька, відпустили б із ЗСУ додому няньчити нове покоління.

Насправді Наталка Денисенко не вагітна

Та поки це лише мрії. Подружжя бачиться дуже зрідка, коли Андрію надають відпустку. От і доводиться Наталці підкладати несправжній животик під сукню, щоб зіграти роль. Перша частина “Зв’язку” припала до вподоби українському глядачу.

Стрічка побудована на телефонних розмовах героїв між собою та є дуже актуальною, зачіпаючи всі проблеми сьогодення. З понеділка Новий канал уже почав показувати другий сезон серіалу, тож можна помилуватися “вагітною” Наталкою Денисенко у всій красі.

Популярне

Схожі статті

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про обранця: “Закохана”

Співачка Камалія розійшлася зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром у 2023 році. Та довго в холостячка артистка не засиділась. Нещодавно Камалія зізналася, що її серце знову зайняте.

Готується швидко, а з’їдається миттєво: цей рецепт домашнього плавленого сиру вважаю найкращим

Плавлений сир зовсім не обов'язково купувати у магазині. Намастити бутерброди можна й продуктом, зробленим власноруч. Для цього треба взяти яйце, кисломолочний сир та трішки масла.

А на вечерю будуть… троянди: зовсім не солодкі, а з курятиною – чоловік і діти вже за столом в очікуванні

Якщо сніданок зазвичай готуємо поспіхом через брак часу, то на вечерю можна постаратися й зробити домашнім приємний сюрприз, почастувавши гарними їстівними трояндами з курячим філе.