facebook

“Розписалися заради квартири”: вдівець Петро Гончар пригадав роман із Ніною Матвієнко, а могилу не відвідав

8 жовтня прихильники Ніни Матвієнко відзначили роковини смерті співачки. З цієї сумної нагоди вдівець Петро Гончар пригадав їхні перші зустрічі. От тільки на кладовище до дружини чомусь не завітав.

Всі ми чули, що Ніна Матвієнко з Петром Гончаром розсварилися після 50 років спільного життя. Жили останній час окремо, а Ніна Митрофанівна навіть погрожувала оформити розлучення. Та цього не зробила.

Тепер, коли жінки-легенди немає з нами вже цілий рік, її чоловік вирішив розповісти, як вони одружувалися. Ніна була майже на 2 роки старша за Петра, тому особливо серйозно його учащання не сприймала.

Шлюб за розрахунком Ніни Матвієнко та Петра Гончара

Художник запевнив під час шоу “Говорить вся країна”, що кохання з першого погляду між ними не трапилося. Він сам спочатку закохався у голос співачки. А вже потім поступово 18-річний юнак почав робити знаки уваги.

Та згодом його забрали в армію. Коли ж солдатику дали нетривалу відпустку, вони зустрілися, й Ніна зауважила, що в хорі їм дадуть квартиру, якщо вони терміново одружаться. Гончар не заперечував.

Розписалися у 1971 році, й він відбув назад на службу, а вже законна дружина залишилася чекати на рекрута у 2-кімнатній квартирі. Коли Петро демобілізувався, вважав їхнє спільне життя суцільним раєм.

Могила Ніни Матвієнко

Сини у пари народилися один за одним. У 1973 році на світ з’явився Іван, а за рік родина поповнилася ще й Андрієм. Тоня була найменшенька. Ніна Матвієнко народила донечку собі на втіху у 1981 році. Саме вона успадкувала чарівний та неповторний мамин голос.

З 1921 року Ніна й Петро жили окремо. Матвієнко з Тонею та Арсеном Мірзояном у приватному будинку, а глава родини перебрався на дачу. Після смерті мами Антоніна повернула татуся назад у їхній будинок.

8 жовтня 2024 року родина відвідала могилу Ніни Матвієнко на Звіринецькому кладовищі. Біля простенького хреста зустрілися донька й сини артистки, її зять та онуки. От тільки благовірного небіжчиці там чомусь ніхто не побачив.

Популярне

Схожі статті

“Посварилися, одна на одну в суд подали”: Оля Полякова вперше прокоментувала сварку з Машею Єфросиніною

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною. Чи насправді дві ліпші подружки розсварилися в пух і прах?

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про обранця: “Закохана”

Співачка Камалія розійшлася зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром у 2023 році. Та довго в холостячка артистка не засиділась. Нещодавно Камалія зізналася, що її серце знову зайняте.

Готується швидко, а з’їдається миттєво: цей рецепт домашнього плавленого сиру вважаю найкращим

Плавлений сир зовсім не обов'язково купувати у магазині. Намастити бутерброди можна й продуктом, зробленим власноруч. Для цього треба взяти яйце, кисломолочний сир та трішки масла.