facebook

“Посварилися, одна на одну в суд подали”: Оля Полякова вперше прокоментувала сварку з Машею Єфросиніною

Українська співачка Оля Полякова вперше прокоментувала чутки про конфлікт з Машею Єфросиніною. Чи насправді дві ліпші подружки розсварилися в пух і прах?

Одні з найвідоміших дружніх союзів серед українських естрадників — це Маша Єфросиніна та Оля Полякова. Проте вже давно ширяться чутки про те, що подружки нібито розсварилися.

У новому випуску шоу “Екзамен з Машею Єфросиніною”, Полякова вперше відверто розповіла про чутки щодо їхньої нібито сварки. Вона зазначила, що чутки почали ширитися саме після того, як припинили виходити нові епізоди “Дорослих дівчат”. Співачка згадала випадок, коли їй зателефонувала подруга і почала розповідати про ймовірну причину їхньої сварки.

Оля емоційно зреагувала на ці плітки, вважаючи їх абсурдними. Вона зазначила, що щоб повірити в такі чутки, потрібно бути людиною “невеликого розуму”, адже ні вона, ні Маша ніколи б не дійшли до такого конфлікту. Полякова також підкреслила, що Єфросиніна ніколи б не поставила таких питань, і тим більше вони б не посварилися через такі дрібниці. Проте яка саме причина ймовірної сварки Ольга не сказала.

Співачка посміялася з абсурдності однієї з пліток, де йшлося про те, що вони з Машею подали одна на одну до суду. Але разом із жартами Оля підняла важливе питання: чому ж насправді припинили виходити нові випуски “Дорослих дівчат”? За словами Полякової, рішення було прийнято Машею через падіння охватів і переглядів. Шоу почало втрачати свою популярність, а теми для обговорення вичерпалися.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна розповіли про сварку
Оля Полякова та Маша Єфросиніна розповіли про сварку

Окрім того, Єфросиніна зізналася, що емоційний стан ведучих під час роботи над проєктом почав впливати на якість контенту. Через напружену ситуацію в країні було важко залишатися щирими і спонтанними в кадрі. Глядачі відчули цей емоційний тиск і штучність у спілкуванні, що вплинуло на їхній інтерес до шоу.

Маша зізналася, що продовжувати проєкт без належної віддачі і щирості було важко, тому було вирішено призупинити його на невизначений час. Водночас вона зазначила, що між нею та Єфросиніною ніколи не було і немає жодних конфліктів.

Популярне

Схожі статті

Не треба ні часу, ні духовки: швидкий яблучний пиріг на сковорідці. 10 хвилин та ароматний десерт на столі

Якщо хочеться солоденького, а не має часу йти в магазин чи готувати складні десерти, рецепт яблучного пирога на сковорідці стане паличкою-рятівничкою. Це просто, швидко та смачно.

Камалія після розлучення з мільярдером Захуром закрутила новий роман і розповіла про обранця: “Закохана”

Співачка Камалія розійшлася зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром у 2023 році. Та довго в холостячка артистка не засиділась. Нещодавно Камалія зізналася, що її серце знову зайняте.

Готується швидко, а з’їдається миттєво: цей рецепт домашнього плавленого сиру вважаю найкращим

Плавлений сир зовсім не обов'язково купувати у магазині. Намастити бутерброди можна й продуктом, зробленим власноруч. Для цього треба взяти яйце, кисломолочний сир та трішки масла.