facebook

Відчуваєте осінню журбу? Нікіта Добринін теж вирішив змінити імідж під стать жовтневій погоді – не впізнати

На багатьох людей восени нападає хандра. Ось і Нікіта Добринін під впливом осінньої днини вирішив кардинально змінити імідж. Схоже, подібні зміни призвели до покращення настрою.

“Холостяк” Нікіта Добринін сповістив підписникам Інстаграму про “деякі зміни на осінь” і відбув до салону краси. Колишній чоловік Даші Квіткової, яка нині розсікає африканськими теренами, показав всі етапи власного перетворення.

Нікіта Добринін кардинально змінив імідж восени

Спочатку чоловік був з хвилястою шевелюрою. Та по ходу роботи майстра врешті перетворився на коротко підстриженого красеня. Більшість фанів високо оцінили нову зачіску свого кумира.

Нікіта Добринін кардинально змінив імідж восени

Схоже, що й Нікіта відразу забув про осінню хандру, щойно сів у крісло й почув над вухом звук ножиць. Отже, отримайте рецепт від Добриніна, як побороти осінню депресію – просто запишіться на прийом до перукаря. Подивіться, яким веселим відразу ж став наш герой та як щиро посміхається! Підписники оцінили перевтілення відомого чоловіка цілком позитивно:

“Так вам набагато краще”.

“Мінус років 10”.

“Гарній людині все до лиця!”

“Коротка стрижка – це прямо вау!”

“Нарешті повернули Нікіту!”

Хоча серед юзерів знайшлися й консерватори:

“А мені кучері подобаються більше”.

Особливо креативним припав до вподоби один проміжковий етап:

“В процесі стрижки є один момент, де ще не повністю зістригли верх, і то було б круто теж”.

Турботливі застерегли:

“Тепер холодно буде!”

Урешті всі дійшли висновку, що Микиту тепер можна знову посилати на “Холостяк”. Хоча конкуренція там чимала. Взяти участь у шоу вже мріють теж розлучені Тарас Цимбалюк та Григорій Бакланов.

До речі, Цимбалюк, як з’ясувалося, стежить за акаунтом Добриніна і навіть відзначив файником відео з новою зачіскою. Алану Бадоєву теж подібні зміни Нікіти сподобалися. А кліпмейкер знається на красі.

Популярне

Схожі статті

Допоки Ольга Сумська воркує з Лесем Задніпровським, Борисюк споглядає здалеку: невже не ревнує дружину?

Ольга Сумська, Лесь Задніпровський та Віталій Борисюк пустилися берега й влаштували "кохання на трьох". Дружину Олександра Михайловича Зою Сивач до дійства чомусь не залучили.

Синочок оцінив цей капустяний пиріг коротко: “Вау!” А я витратила на його приготування всього 35 хвилин

Для приготування цього пирога на пательні знадобиться всього 2 яйця і трішки капусти. Можна приготувати на сімейний обід чи подати на вечерю як основну страву. Всі залишаться ситі й вдоволені.

Вперше після розлучення з Меладзе: Брежнєва накинулась на красунчика з вау-пресом – їй 42, а він молодше

Віра Брежнєва, яка останнім часом зазвичай виступає під псевдонімом VIRA, неабияк розбурхала мережу, виклавши коротеньке відео, де співає пісню "Зупини" й водночас влаштовує "дикі танці".