facebook

Вперше після розлучення з Меладзе: Брежнєва накинулась на красунчика з вау-пресом – їй 42, а він молодше

Віра Брежнєва, яка останнім часом зазвичай виступає під псевдонімом VIRA, неабияк розбурхала мережу, виклавши коротеньке відео, де співає пісню "Зупини" й водночас влаштовує "дикі танці".

На відео, яке Віра Брежнєва виклала у свій Інстаграм, ми бачимо співачку у доволі фривольному наряді – майже прозорій кофтині з китицями на жіночих випуклостях. Зірка танцює з достатньо привабливим молодиком із голим торсом.

VIRA відчайдушно стрибає партнеру на руки, обвиває тіло ногами, а той кружляє знаменитість, засвічуючи її зелені трусики. І хоча Тарас Цимбалюк відзначив нову композицію співачки смайликом “Вогонь”, знайшлися такі, що розкритикували творчу роботу в пух і прах.

Віра Брежнєва поводиться доволі непристойно

Звісно, негативними коментарями найперше відзначилися росіяни, які не втямили жодного слова зі слів пісні. Але особливо не замислюючись над змістом, почали писати, що репертуар Костянтина Меладзе був на порядок талановитіший.

Іншим не сподобалося, що 42-річна зірка поводиться, немов 20-річна юнка, виставляючи напоказ занадто багато частин тіла. Мовляв, “так високо летіла й так низько приземлилася”. Напевно, забули, в якому вигляді віагрянки колись підкорювали сцену.

Віра Брежнєва поводиться доволі непристойно

Серед мешканців сусідньої країни знайшлася лише одна адекватна особа, яка висловила захоплення мужнім вчинком зірки. Адже Віра, маючи славу й статки в москві, знайшла в собі сили все покинути та перейти на бік своєї рідної країни. Цей вчинок гідний всіляких овацій.

Решта підписників Інстаграм-акаунту колишньої дружини Меладзе порадили Вірі не звертати уваги на злих хейтерів і продовжувати робити свою справу, як і раніше. Тож і компліментів артистка на свою адресу почула немало:

“Віро, ти найкраща!”

“Як завжди – на висоті!”

“Віро, ви молодець!”

“Я вас обожнюю!”

Популярне

Схожі статті

Допоки Ольга Сумська воркує з Лесем Задніпровським, Борисюк споглядає здалеку: невже не ревнує дружину?

Ольга Сумська, Лесь Задніпровський та Віталій Борисюк пустилися берега й влаштували "кохання на трьох". Дружину Олександра Михайловича Зою Сивач до дійства чомусь не залучили.

Синочок оцінив цей капустяний пиріг коротко: “Вау!” А я витратила на його приготування всього 35 хвилин

Для приготування цього пирога на пательні знадобиться всього 2 яйця і трішки капусти. Можна приготувати на сімейний обід чи подати на вечерю як основну страву. Всі залишаться ситі й вдоволені.

Відчуваєте осінню журбу? Нікіта Добринін теж вирішив змінити імідж під стать жовтневій погоді – не впізнати

На багатьох людей восени нападає хандра. Ось і Нікіта Добринін під впливом осінньої днини вирішив кардинально змінити імідж. Схоже, подібні зміни призвели до покращення настрою.