facebook

Відомий український ведучий зізнався в почуттях до 38-річної Злати Огнєвіч: примітив новеньку після Мішиної

Відомий ведучий Слава Дьомін зізнався, що має почуття до однієї української співачки. Після розлучення Слава не оголошував про серйозні стосунки, тож, можливо, це початок чогось нового?

Нещодавно відомий український радіоведучий Люкс ФМ Слава Дьомін вирішив відверто поділитися своїми почуттями, розповівши про симпатії до однієї з найпопулярніших українських співачок. У 2021 році Слава пережив розлучення зі своєю дружиною, з якою вони прожили разом 13 років. З того часу ведучий не говорив публічно про свої романтичні стосунки, проте чутки про його життя поза сценою не вщухали.

Слава Дьомін розповів про розлучення
Слава Дьомін розповів про розлучення

Коли Дьомін оголосив про розлучення, це стало несподіванкою для багатьох його шанувальників. Здавалося, що він залишав своє особисте життя за кадром, однак у ЗМІ почали з’являтися чутки про можливий роман з відомою українською акторкою Ксенією Мішиною. Ведучий і зірка кіно не раз з’являлися разом на публіці, що спровокувало домисли про їхній зв’язок.

Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною
Слава Дьомін розповів про роман з екс–холостячкою Ксенією Мішиною

Слава зізнався, що їхні стосунки дійсно були, але дуже обережно коментував це. Він навіть розповів, що знайомив свого сина з сином Ксенії. Проте від детальних розповідей про стосунки він утримався, пояснивши, що це була ініціатива самої Мішиної.

Проте нещодавно Слава вирішив відкритися своїм шанувальникам, поспілкувавшись з ними в Instagram. Коли його спитали, в кого ще з українських зірок у нього були романтичні почуття, крім Ксенії Мішиної, Дьомін несподівано зізнався, що мав сильні почуття до відомої співачки Злати Огнєвіч.

Слава Дьомін зізнався в почуттях до Злати Огнєвіч
Слава Дьомін зізнався в почуттях до Злати Огнєвіч

38-річна Злата ніколи не була одружена і наразі не має дітей, що часто викликає інтерес у ЗМІ та шанувальників, які прагнуть дізнатися більше про її особисте життя.

Злата Огнєвіч поки що не дала жодної реакції на зізнання Слави Дьоміна. Враховуючи, що артистка завжди була стриманою у питаннях особистих стосунків, ймовірно, вона й надалі залишить це питання без коментарів.

Популярне

Схожі статті

Просто додаю це у борошно, щоб вареники завжди виходили ідеальними: піддивилася рецепт у одного кулінара

Вміти приготувати ідеальне тісто на вареники, яке буде ніжне та при цьому не буде рватися, хоче кожна господиня. І є один кулінарний секрет, як цього досягти.

Тоня Матвієнко вперше відповіла, чи дійсно зраджує Арсену Мірзояну з відомим співаком: “Ще чогось варта”

Тоня Матвієнко дуже довго не коментувала чутки про те, що має роман на стороні. Співачці приписують стосунки з відомим артистом Романом Скорпіоном.

Це коронне гаряче моєї невістки: я навіть собі рецепт попросила. Страва, яка не набридає і зʼїдається завжди

Інколи хочеться приготувати щось просте та ситне, а інколи хочеться здивувати гостей та рідних вишуканою та смачною вечерею. Страва і цьому рецепті точно підкорить усіх.