facebook

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Святослав Вакарчук на концерті “Океану Ельзи” неодноразово згадував про кохання всього свого життя – стилістку Лялю Фонарьову зі Львова. Втім, так було до їхнього розлучення 2021 року. Відтоді колишні закохані пішли кожен своїм шляхом, але залишилась одна людина, яка і досі їх пов’язує.

Старша донька Вакарчука

Мова йде про старшу доньку українського артиста Діану. На тлі новин про новонароджених дітей Святослава Вакарчука публіка забула про те, що є людина, яку артист протягом 20 років виховував, як свою рідну. Дівчинку народила Ляля Фонарьова ще до зустрічі зі своїм майбутнім колишнім.

Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової
Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової

Коли стосунки Лялі Фонарьової та Святослава Вакарчука лише починались, львівська стилістка перебувала у шлюбі з іншим чоловіком. Від Володимира Тарасюка, бізнесмена та стиліста, ексдружина співака народила дівчинку. Вакарчук став для неї названим татом.

Знаменитість удочерив Діану та займався її вихованням більш як 20 років. Нині вона – вже доросла та успішна жінка, яка будує особисте життя. Свого часу донька Фонарьової та Вакарчука навчалась у Великобританії. Дівчина закінчила Ноттінгемський університет 2018 року. Тоді ж вона отримала ступінь магістра.

Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової
Що відомо про старшу доньку Святослава Вакарчука Діану від колишньої дружини Лялі Фонарьової

Про те, де наразі проживає донька Святослава Вакарчука невідомо. Втім, можна припустити, що дівчина залишається в Україні. Ще 2022 року зірковий батько розповідав, що з перших днів вторгнення його донька займається волонтерством і допомагає переселенцям. Активна позиція Діани Фонарьової викликала гордість у її батьків.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.

Куряча печінка по-берлінськи: готують в багатьох ресторанах, та в мене виходить не гіршою — дешево та смачно

Навіть німці не змогли б утриматися від того, щоб скуштувавши вашу страву! Не сумнівайтесь, все вийде, як у ресторані. А якщо щось піде не так, завжди можна звинуватити погоду чи положення зірок.