facebook

У Таїсії Повалій потроху відбирають українські пісні: от і думайте тепер – хто виконуватиме відомі хіти

Євген Рибчинський вирішив покарати Таїсію Повалій, відібравши права на пісні, які колись давно написав саме для цієї артистки. Але тепер вона не гідна їх виконувати.

У вересні Мін’юст наклав на Таїсію Повалій санкції. У співачки та колишньої народної депутатки мають намір відібрати на користь держави об’єкти нерухомості, транспортні засоби, а ще права на виконання 8 українських пісень.

Ще на початку 90-их років із Повалій та Ліхутою активно співпрацював Євген Рибчинський. Тепер він вирішив, що такі чудові твори не повинні припадати пилом. Тож має намір співати їх сам.

Євген Рибчинський позбавив Таїсію Повалій прав на виконання його пісень

Днями Рибчинський-молодший представив на суд меломанів одну з відібраних у Таї пісень. Хіт “Не питай мене чому” Євген трішки оновив і виконав разом із солісткою ансамблю ЗСУ Христиною Охітвою. Автор переконаний:

“Пісні не винні в тому, що їх співають інколи абсолютно негідні особистості. Купа нинішніх зрадників колись вдягали вишиванки”.

Пісню Євген написав 2000 року спеціально для Повалій. Але тепер кавер “набув абсолютно нового, більш рокового, більш яскравого звучання”. Це не перша композиція, яку Рибчинський відібрав у зрадниці.

Євген Рибчинський позбавив Таїсію Повалій прав на виконання його пісень

Торік Євген записав “Чортополох” та “Цей дощ надовго”. Перша пісня зразка 1997 року втрапила до дебютного альбому Повалій “Я вас люблю”. Саме це виконання принесло українській артистці славу й визнання. Син Юрія Рибчинського тоді відзначив:

“Записав два своїх старих хіти. Не пропадати ж пісням, якщо їх співала чмоня”.

Невідомо, що хорошого знайшла Повалій на російських теренах. Натомість бачимо, що в Україні втратила багато дечого. Дійшла до того, що вбивство співгромадян називає “звільненням”.

Популярне

Схожі статті

Всі шукали, куди подівся чоловік Юлії Саніної: аж раптом Вал Бебко сам “спалив” своє місце перебування

Розмови про чоловіка Юлії Саніної точаться вже давно. Раніше він і весь гурт The Hardkiss були завжди поряд зі співачкою. Тепер вона гастролює Україною на самоті. Врешті стало відомо, де Вал Бебко.

Загортаю в капустяне листя моркву й складаю в банки: виходять смачні голубці, салат взимку завжди під рукою

Овочеві голубці з морквою можна зробити з запасом на зиму. Тоді не буде жодних проблем із салатом – просто відкриєте баночку й перекладете вітамінний запас на тарілку.

Взяла по 1 склянці манки, борошна та цукру: трішки почаклувала, отримала 2-колірний пиріг – чаювання вдалося

Щоб приготувати цей пиріг, місити тісто руками не доведеться. Просто змішайте інгредієнти, викладіть у шаховому порядку у форму й відправте до духовки. Вийде не лише смачно, але й гарно.

“У мене завжди був план Б”: Даніель Салем розлучився з дружиною, віддав собаку Lida Lee і втратив брата

За останні 3 роки життя Даніеля Салема кардинально змінилося. Шоумен пережив розлучення з дружиною, розставання з собакою. А тепер сталося взагалі непоправне.

Купа оборок, чорні й білі мережива: костюм для 48-річної Lama придумав штучний інтелект – я у захваті

Схоже, дизайнери одягу невдовзі залишаться без роботи. Співачка Lama вийшла на сцену у костюмі, згенерованому штучним інтелектом. Пошити сукню за лекалами ШІ виявилося не так просто.

Язиком тріпати, не мішки тягати: Дмитро Ступка не створений для захисту України та фізичної роботи в США

Звісно, бути онуком Богдана Ступки — це не просто відповідальність, але й певна планка, яку потрібно тримати. Та якщо дід міг пишатися своїм ім'ям у світі театру, Дмитро долає труднощі на чужині.