facebook

Світом блукає, а притулисько собі знайти не може: чоловік Каменських Потап показав, куди поїхав після Дубаї

Деколи популярний український продюсер та співак Потап не перестає мандрувати світом, не залишаючись довго на одному місці. Невже співак не має за кордоном домівки, куди може повернутися та осісти?

Публіка давно спостерігає за відомим українським продюсером і виконавцем Потапом, чоловіком популярної співачки Насті Каменських. Колись його ім’я було синонімом успіху, він був улюбленцем публіки, людиною, чию думку поважали як шанувальники, так і колеги по шоу-бізнесу. Впевненість у собі, харизма та здатність створювати пісні, які миттєво стають хітами зробили його знаковою фігурою української естради. Однак часи змінилися, і сьогодні образ Потапа в очах багатьох українців уже не той, що раніше.

Потап розсекретив, куди поїхав шукати щастя після Дубаї
Потап розсекретив, куди поїхав шукати щастя після Дубаї

З початком війни в Україні суспільство очікувало від публічних людей підтримки та солідарності. Українці потребували міцного плеча, аби відчути, що ті, кому вони довіряли й захоплювалися, не залишили країну в тяжкий момент. Тож вчинок Потапа, який вирішив виїхати за кордон, викликав неоднозначну реакцію. Артист, який раніше був на передовій українського шоу-бізнесу, тепер став об’єктом критики та обговорень, залишивши своїх шанувальників без тієї підтримки, на яку вони сподівалися.

Потап показав, куди поїхав після того, як не знайшов популярність у Дубаї
Потап показав, куди поїхав після того, як не знайшов популярність у Дубаї

Відтоді, як Потап перетнув український кордон, він неодноразово ділився кадрами з різних куточків світу. Відпочинок у розкішних готелях Європи, поїздки до Об’єднаних Арабських Еміратів, а нещодавно — перебування в Лондоні. Його стиль життя викликає безліч питань: чи має за кордоном Потап дім, до якого він може повернутися та осісти?

Складається враження, що тепер Потап постійно мандрує, намагаючись знайти нове місце у світі для себе та своєї кар’єри. Чи це спроба втекти від реальності, чи, можливо, пошук нових можливостей? Важко сказати, але одне зрозуміло – популярність, якою він колись користувався в Україні, сьогодні під загрозою.

Популярне

Схожі статті

Хліб в котлети не кладу! Свекруха навчила, що додавати до фаршу, щоб котлети були соковиті на другий день

Кожна господиня знає, що приготувати соковиті та ніжні котлети — це справжнє мистецтво. І хочуть знайти такий рецепт, де котлети залишаються м'якими навіть на наступний день після приготування.

Дуже пишні і без дріжджів. Навчилася у бабусі, як приготувати пухкі біляші з
м’ясом: готую за раз по 50 штук

Багато людей полюбляють соковиті біляші, але не всі вміють готувати їх вдома, особливо, якщо під рукою не виявилося дріжджів. Цей рецепт допоможе вам приготувати смаколик, не витративши багато часу.

Ніякого торта не треба! Смачний морквяний пиріг за 3 копійки: їсти будуть й ті, хто ніс воротить від моркви

Морквяний пиріг неодмінно здивує вас смаком та ароматом. Десерт не має нічого спільного з тою морквою, яку усі виловлюють із супу, та будуть їсти навіть діти, бо це – смачно.

Берегиня акторської родини Сумських: Ольга Сумська показала покійну маму, якій могло б виповнитися 90 років

Ольга Сумська частенько розповідає про свою видатну матусю Ганну Опанасенко-Сумську. Жінка могла б 14 жовтня відзначити 90-річчя з дня народження. Але не сталося…

Спробувала картопляні кульки у кафе й довго шукала рецепт: нарешті вийшло приготувати так само смачно

Хрумкі картопляні кульки виходять дуже м'якенькими в середині. Якщо вмочити їх у кетчуп, то вийде ідеальний перекус. Готується все дуже просто – варену картоплю підсмажуємо у фритюрі.

Всі шукали, куди подівся чоловік Юлії Саніної: аж раптом Вал Бебко сам “спалив” своє місце перебування

Розмови про чоловіка Юлії Саніної точаться вже давно. Раніше він і весь гурт The Hardkiss були завжди поряд зі співачкою. Тепер вона гастролює Україною на самоті. Врешті стало відомо, де Вал Бебко.