facebook

Заміж після 40-ка: Вікторія Булітко, Наталія Могилевська та інші зірки, які пішли під вінець в зрілому віці

Вікторія Булітко, Наталія Могилевська та Ірина Білик довели, що вийти заміж ніколи не пізно. Героїні статті пішли під вінець, коли їм було за 40 років.

Раніше жінки намагалися якомога раніше вийти заміж і бігли під вінець ледь не відразу після закінчення школи. Це й не дивно, адже в суспільстві вважалося, що якщо дівчина не вийшла заміж до 25 років, то вона – стара діва.

Втім, часи змінюються. Зараз жінки не поспішають виходити заміж, а деякі йдуть під вінець лише після 40 років. Таких немало й в українському шоу-бізнесі.

Вікторія Булітко

Вікторія Булітко з "Дизель шоу" натякнула на вагітність
Вийшли заміж після 40-ка: Вікторія Булітко

Відома акторка і гумористка Вікторія Булітко наразі незаміжня, та вона вже готується до весілля. Свою першу пропозицію руки і серця жінка отримала на свій 41-й день народження. Її коханий співак Кирило освідчився Вікторії і вона сказала “Так”.

Варто відзначити, що цей шлюб для акторки буде першим. У неї є досвід цивільного шлюбу та офіційно вона ні з ким не реєструвала стосунки.

Наталія Могилевська

Наталія Могилевська показала своїх доньок Софію та Мішель
Вийшли заміж після 40-ка: Наталія Могилевська

Наталія Могилевська вперше вийшла заміж у 25 років і прожила зі своїм чоловіком Дмитром Чалим менше року. Останні 20 років співачка була офіційно вільною.

Як відомо, останні 2 роки Могилевська знаходиться у стосунках з чоловіком на ім’я Валентин, який уникає публічності. Саме з Валентином співачка наважилася на усиновлення двох дітей. Ймовірно, 49-річна Могилевська офіційно вийшла заміж за Валентина. Хоча вона цього не оголошувала, та свого обранця вона називає чоловіком. Також на законність їхніх стосунків вказує той факт, що вони разом стали батьками для прийомних дітей.

Ірина Білик

Українська співачка Ірина Білик чесно зізналась, що насправді думає про Христину Соловій
Вийшли заміж після 40-ка: Ірина Білик

Співачка Ірина Білик мала трьох офіційних чоловіків. За свого крайнього чоловіка Аслана Ахмадова співачка вийшла заміж у 45 років. Більше того, вони стали батьками за допомогою сурогатного материнства.

Зараз Ірині Білик 54 роки і вона знову самотня. Та вік співачку точно не зупиняє і, можливо, вона ще раз вийде заміж.

Популярне

Схожі статті

“Кричала і плакала”: ведуча 1+1 Марічка Падалко прокоментувала нашумілий концерт “Океану Ельзи” на 30-річчя

Марічка Падалко разом із дітьми відвідала концерт "Океану Ельзи" на честь 30-річчя гурту. 3 години концерту, минули як одна мить, і чи не все життя проминуло перед очима.

Биточки по-селянськи: готую їх замість котлет та відбивних, бо мороки набагато менше, а смак ще кращий!

Якщо вам набридли звичайні котлети та відбивні, приготуйте биточки по-селянськи. З тих самих інгредієнтів виходить нова і дуже цікава страва.

Це треба готувати вже зараз. Нереально смачний яблучний рулет: мій фірмовий рецепт вже по друзях розійшовся

Простий у приготуванні і дуже смачний – таким виходить бісквітний рулет з яблуками по цьому рецепту. Такий десерт не гірший за дорогі смаколики з ресторану.

На Михайлів день буду готувати рульку в пиві: тане в роті. Моя імпровізація для гостей з гірчицею та медом

Скоро християни будуть відзначати свято, присвячене архангелу Михаїлу. І цього дня можна приготувати традиційну страву – рульку в медово-гірчичній глазурі. Детальний рецепт у статті.

Сімейки з орнаментом для діда: Леся Нікітюк показала, чим радує свого молодшого на 9 років чоловіка

Леся Нікітюк, яка нещодавно розсекретила ім'я свого бойфренда, показала, які подарунки йому робить. Для свого молодшого на 9 років чоловіка телеведуча зробила досить специфічний сюрприз.

Навіть коту можна на стіл: Оля Полякова показала, як виглядає кухня в її заміському маєтку (Фото)

Популярна співачка Оля Полякова показала шанувальникам, як виглядає кухня в її заміському маєтку під Києвом. Будинок знаходиться в елітному селищі, куди так просто не потрапити.