facebook

Трагедія на очах усієї країни: історія кохання Тіни Кароль та Євгена Огіра, який помер, коли їй було 28

Тіна Кароль – знаменита українська співачка. Історію її кохання з продюсером Євгеном Огіром навряд чи можна назвати щасливою, хоча починалося все дійсно як у казці.

Тіна Кароль та Євген Огір – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу. Їхня історія кохання була не лише красивою, але й трагічною. Навіть по сьогодні немає людей, кому б ця історія не щемила серце.

Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з Євгеном Огіром
Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з Євгеном Огіром

Познайомилися вони у 2007 році, коли Тіна тільки починала розправляти свої зіркові крила, а Євген був її продюсером. Між ними швидко виникли почуття, які вони старанно приховували від публіки та колег, проте неможливо було втримати пташку щастя у руках та в 2008 році пара одружилася. Весілля було таємним, на нього запросили лише найближчих друзів та рідних.

Тіна й Євген не любили виставляти особисте життя на показ, тому вирішили зберегти цей важливий момент тільки для себе та близьких. У тому ж році у них народився син Веніамін, якого вони обожнювали. Життя пари здавалося ідеальним: кохання, успішна кар’єра, щаслива сім’я. Але все змінилося, коли у Євгена діагностували рак шлунка.

Тіна Кароль та Євген Огір прожили разом 5 років
Тіна Кароль та Євген Огір прожили разом 5 років

Ця звістка стала справжнім ударом для Тіни. Вони разом боролися з хворобою: лікування в Україні, за кордоном, надії на одужання. Але, на жаль, хвороба прогресувала. 28 квітня 2013 року Євген Огір помер. Для Тіни це була величезна втрата, яку вона переживала разом з усією країною. Її шанувальники підтримували її в цей важкий час.

Після смерті чоловіка Тіна неодноразово зізнавалася, що Євген був її справжнім ангелом-охоронцем, який завжди підтримував і вірив у неї. Свою творчість після втрати вона присвятила йому. Багато її пісень пронизані глибоким сумом і спогадами про коханого. Але Тіна продовжує жити заради сина та своєї музики, яка стала для неї спасінням.

Тіна Кароль вийшла заміж на Євгена Огіра у 2008 році
Тіна Кароль вийшла заміж на Євгена Огіра у 2008 році

Після смерті коханого Тіна більше не вийшла заміж, хоча вочевидь така талановита та красива жінка за недовго знайшла б собі нового чоловіка. Серце Кароль розбите і це не полагодити новими стосунками. Навіть якщо зараз в житті співачки й присутні чоловіки, сама артистка натякає, що навряд чи ще раз піде під шлюбний вінець.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.