facebook

Алла Пугачова оплакує дорогого чоловіка після його смерті: хвороба забрала його життя та розбила її серце

Легендарна співачка Алла Пугачова не приховує, що сумує за одним чоловіком, і це не Максим Галкін. Цей чоловік багато років був частиною життя Примадонни, проте одного разу все змінилося.

Алла Пугачова, відома співачка, та Валентин Юдашкін, легендарний модельєр, були друзями протягом багатьох років. Їхня дружба була міцною і наповненою взаємною підтримкою. Тривала співпраця й особисті відносини робили їх особливо близькими. Але 2 травня 2023 року Юдашкін пішов із життя після довготривалої боротьби з онкологією.

75-річна Алла Пугачова показала чоловіка, який розбив їй серце
75-річна Алла Пугачова показала чоловіка, який розбив їй серце

Для Алли Пугачової ця втрата стала великим ударом. Попри те, що вона переїхала до Ізраїлю, вона повернулася до росії, щоб попрощатися з другом. На похороні Юдашкіна її присутність не залишилася непоміченою, і багато хто відзначив зміни у зовнішності Пугачової — сліди часу та особистих переживань було видно на її обличчі.

Нещодавно вдова Валентина Юдашкіна опублікувала в соціальних мережах зворушливу фотографію покійного чоловіка нагадавши, що сьогодні йому б виповнився 61 рік. Алла Пугачова не залишила це без уваги й відреагувала коментарем “Незабутній”, показавши, наскільки глибоко вона переживає цю втрату. Її слова стали підтвердженням того, що навіть після стількох місяців Пугачова досі тужить за своїм другом.

Алла Пугачова показала чоловіка, за яким сумує
Алла Пугачова показала чоловіка, за яким сумує

Цей жест не лише відображає її підтримку вдови Юдашкіна, але й підкреслює те, наскільки важливим для неї був Валентин. Їхня багаторічна дружба була відома багатьом у світі шоу-бізнесу та моди. Пугачова та Юдашкін були не просто колегами, а близькими людьми, які пройшли через багато життєвих і творчих моментів разом.

Втратити такого друга — це завжди велика трагедія. Алла Пугачова не приховує своїх почуттів, продовжуючи ділитися болем втрати.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.