facebook

Обранець Нікітюк Дмитро Бабчук приховував стосунки ретельніше за Лесю: боявся, щоб прихильниці не розбіглися

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк намагалася приховати свого обранця від публічності. Але не тільки вона. Хлопець, з яким зустрічається зірка, також не поспішав підтверджувати стосунки.

Телеведуча Леся Нікітюк останнім часом стала однією з найпопулярніших зірок українського шоу-бізнесу, яка постійно інтригує своїх шанувальників новинами про особисте життя. Увага прихильників була прикута до її стосунків, які довго залишалися таємницею.

Леся Нікітюк вперше показала майбутнього чоловіка
Леся Нікітюк вперше показала майбутнього чоловіка

Протягом кількох місяців Нікітюк ділилася загадковими світлинами, на яких шанувальники помічали руку або силует чоловіка, але жодних деталей про його особистість ведуча не розкривала. Проте, нещодавно стало відомо, що її обранцем є військовослужбовець на ім’я Дмитро Бабчук, і хоча Леся намагалася зберігати інтригу, новина швидко стала головною темою для обговорення в соціальних мережах та ЗМІ, оскільки їх помітили разом у Одессі та в мережі швидко ідентифікували особистість юнака.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Нікітюк вже давно натякала на нові стосунки, проте її обранець довго залишався у тіні. Ситуація почала змінюватися, коли шанувальники помітили, що телеведуча публікує спільні фото з таємничим чоловіком, не показуючи його обличчя. Свої знімки Леся супроводжувала жартами та натяками на романтичні відносини, але шанувальникам не вдавалося дізнатися більше про її нового партнера.

Обранець Лесі Нікітюк вперше опублікував фото з нею
Обранець Лесі Нікітюк вперше опублікував фото з нею

Своєю чергою Дмитро, який раніше уникав публічності, нещодавно опублікував у своїх Instagram-сторіс спільне фото з Нікітюк. Фотографія відразу ж розлетілася по мережі та викликала шквал емоцій у шанувальників телеведучої. Цікаво, що світлину з Лесею хлопець опублікував не одразу, а лише через декілька днів після того, як Нікітюк підтвердила у своїх соціальних мережах стосунки з ним.

Популярне

Схожі статті

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.