facebook

Оля Полякова пригадала зустріч із Машею Єфросиніною: повторила фінт ногами як Шерон Стоун (ВІДЕО)

Оля Полякова вирішила викликати увагу до її з Машею Єфросиніною подкасту та нової пісні доволі нестандартно. Діяла за завченою схемою – вбралася у коротку сукню, що максимально оголила стрункі ніжки.

І хоч Оля Полякова в той момент, коли повторювала всім відомий трюк Шерон Стоун з перекиданням однієї ноги на іншу, ще й співала, мало хто звернув увагу на саму композицію. Хоча кілька відгуків щодо композиції усе ж пролунало:

“Ось цей стиль пісень просто ідеальний! Так легко звучить й душевно”.

Підписники Інстаграму співачки почали порівнювати українську співачку з голлівудською акторкою. Декому порівняння Полякової зі Стоун прийшлося до снаги.

Оля Полякова повторила легендарний жест Шерон Стоун

Інші ж назвали подібне “дешевою підробкою”. Хоча деякі фани вважають Олю набагато кращою:

“Вау! Яка красуня, неповторна! Ви можете ще більше, Сонячна Царівно!”

“Олю, ви вогонь!”

“Це неймовірно сексуально!!! Які шикарні ноги…”

Отже, з коментарів ми дізналися, що артистка насправді “красуня”, “шикарна”, “неймовірна”, “вишукана”, “чарівна”, “класна”, “богиня” і взагалі “має гарні ноги й сама дуже гарна”. Комусь сподобалася сукня Полякової, а хтось помітив “повну душу ніжності”. Звісно, без хейтерів не обійшлося:

“Щось там з попою вже не те…”

А дехто зробив хоч і комплімент, але якийсь дуже сумнівний:

“Олю, дякую за приклад любові до себе!”

“Треба щось змінювати в іміджі”.

Люди з категорії, яким ніколи нічого не подобається чи які не дивилися колись давно “Основного інстинкту”, провели аналогії коротенького виступу Олі з російською балериною. Мовляв, панянка копіює Волочкову – “та виставляла ноги й ця виставляє”.

А закінчилося все запрошенням на концерт, який Оля Полякова завжди проводить 26 жовтня. До речі, запросили на це яскраве дійство виключно “свідків церкви Олі Полякової”.

Популярне

Схожі статті

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.

Українські зірки, життя яких забрав рак: Ніна Матвієнко, Руслана Писанка, син Павліка і чоловік Тіни Кароль

Недуга, що забрала з життя цих відомих людей, "не дивиться" на вік, соціальний статус, чи якісь заслуги. Кількість таких людей щороку тільки збільшується.