facebook

В США його називають маестро: як склалося життя Влада Ями та чим тепер займається суддя “Танців з зірками”

Були часи, коли Влад Яма був найпопулярнішим хореографом України. Проте його відʼїзд за кордон змінив ставлення публіки до нього. Де живе та чим займається сьогодні суддя шоу "Танці з зірками"?

Влад Яма був відомим українським хореографом та доволі довгий час був суддею шоу “Танці з зірками”. Колись він здобув популярність завдяки своїй майстерності та вмілому наставництву, але його рішення виїхати з України після початку війни викликало багато обговорень.

Хореограф Влад Яма показав, чим займається в США після переїзду з України
Хореограф Влад Яма показав, чим займається в США після переїзду з України

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення в Україну, Влад Яма разом зі своєю родиною покинув країну. Це викликало критику з боку багатьох його прихильників, які очікували, що відома людина залишиться в Україні і підтримає своїх співгромадян. Критика особливо загострилася через те, що на той час більшість українських чоловіків не мали права виїжджати за кордон через воєнний стан.

Яма довго не коментував свій від’їзд, що ще більше підсилювало незадоволення його прихильників. Люди в соцмережах обурювалися його мовчанкою і звинувачували в тому, що він втік від відповідальності. Багато хто вважав, що він повинен був залишитися і підтримати Україну, і вивезти за кордон лише свою сімʼю.

Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США
Хореограф Влад Яма розповів, ким працює в США

Попри це, у США Влад не припинив займатися танцями. Він продовжує проводити майстер-класи та організовувати курси з бальних танців. Один із його нещодавніх проектів – новий курс для початківців, який стартує в жовтні 2024 року. Яма активно ділиться своїми заняттями в соціальних мережах та показує відео зі своїми учнями. Його колега, Марія Гнатенко, у своєму Instagram навіть назвала його маестро бальних танців.

Хореограф Влад Яма розповів, чим займається в США після переїзду з України
Хореограф Влад Яма розповів, чим займається в США після переїзду з України

Однак його від’їзд з України і досі залишається темою для обговорень. Майже кожен його пост у соцмережах супроводжується критикою від колишніх шанувальників. Багато хто засуджує його за те, що він не залишився в Україні в найскладніший час. Інші ж вважають, що кожна людина має право на власний вибір і на безпеку для своєї сім’ї.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.