facebook

Я була вражена, коли дізналась, ким працюють батьки Лесі Нікітюк: мама Кет і тато Іван дуже прості люди

Одна з найвідоміших українських телеведучих Леся Нікітюк виросла у сім'ї звичайних робітників. Телезірка має дуже теплі стосунки з батьками і регулярно їх навідує.

Леся Нікітюк – одна з найвідоміших телеведучих України, яка здобула популярність завдяки своєму таланту та наполегливості. Коли Леся приїхала у Київ, щоб підкорити столицю, вона не мала ні грошей, ні зв’язків.

Зараз Леся дуже відома, успішна та багата. При цьому вона не забуває про своє минуле і має дуже теплі стосунки з батьками, які живуть у Хмельницькому.

Що відомо про батьків Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк народилася і виросла у містечку Хмельницький у сім’ї звичайних робітників. Маму Лесі звати Катерина Петрівна, та сама телеведуча називає її мама Кет. Маму Лесі часто  можна побачити в Інстаграмі телеведучої. Жінка дуже артистична і не проти зніматися на камеру.

Як виглядає мама Лесі Нікітюк
Як виглядає мама Лесі Нікітюк

Тато Лесі – Іван Іванович не так любить увагу публіки, тому його дуже рідко можна побачити в блозі Лесі. Батьки Нікітюк все життя працювали на машинобудівному заводі “Укрелектроапарат”. При цьому вони завжди активно займалися художньою самодіяльністю.

Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк

Так, Катерина Петрівна співала в хорі і грала на баяні, а бабуся Лесі – була тамадою на весіллях.

Сама Леся Нікітюк розповідає, що батьки прививали їй любов до праці з раннього віку. Будучи школяркою Леся виконувала багато домашніх обов’язків: наводила поряд вдома та готувала їсти. А влітку, на канікулах, Нікітюк навіть заробляла. В одному з інтерв’ю телеведуча пригадала, як продавала яблука на базарі.

Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк
Як виглядають батьки Лесі Нікіктюк

Варто відзначити, що батьки Лесі Нікітюк завжди хотіли, щоб їхні донька гарно вчилася і досягла успіху у житті. Батьки Лесі в шкільні роки віддали її на секцію з плавання, адже думали, що їхня донька зможе стати професійною студенткою. Втім, Леся Іванівна обрала інший щлях у житті.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.