facebook

“Взявся рукою за святе”: Христина Соловій притулилася до чоловіка – не Жадан, не Вакарчук, але теж музикант

Христина Соловій хоч і запевняє, що закохалася в чоловіка, який служить, усе ж віддає перевагу музикантам. Спочатку 10 років була підопічною Вакарчука, потім закрутила роман із Жаданом. Тепер…

Христина Соловій виклала у свій Інстаграм світлини з Америки. Й хоч у поїздці завжди поряд була менеджерка Софі, співачка таки встигла зустрітися в Нью-Йорку з музикантом, який раніше грав у гурті “Океан Ельзи”.

Схоже, стосунки з Владіміром Опсеніца у Христини залишилися дуже теплими, оскільки вона міцно притиснулася до серба. А той своєю чергою “взявся рукою за святе”. Соловій підписала ці фото з пивбару:

“Ми любимо Ісуса, а Він нас”.

Гітарист і справді з довгим волоссям та витягнутим обличчям чимось нагадує Ісуса. Він серб за національністю, тож може вільно подорожувати світом. Чим Владімір займається у Нью-Йорку, невідомо.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Після того, як чоловік пішов від Вакарчука, то перейшов до гурту Drezden, який створив Сергій Міхалок. Далі його шлях проліг у Lazar Novkov & Frame Orchestra. Певно, коли Святослав був продюсером Соловій, серб та українка бачилися часто й здружилися. Тому тепер, зустрівшись, не могли стримати обопільної радості.

Христина Соловій в Америці обіймалася з музикантом

Не всім підписникам Христини подібні обійми припали до вподоби. Деякі фани висловили думку, що краще б дівчина залишалася з Сергієм Жаданом. Хтось навпаки позаздрив Опсеніці, адже серб нині запросто може зганяти до “Великого яблука” на відміну від пересічного українця. Зійшлися на одному:

“Тут дивно все”.

Враження від американського міста у нашої пташки залишилися двоякими. Христина написала, що “в перший день NYC фліртує, на 2 день цілує, на 3 день просить залишитись на ніч”. А що буває на 4 день, Соловій запропонувала фанам здогадатися самим.

Анатолій Анатоліч висловив у коментах припущення: “викликає таксі”, але Христина відповіла, що це відбувається аж на 7 день. Хай там як, артистка невдовзі буде в Україні, адже на 22 жовтня заплановано її концерт у Львові, а далі – вояж іншими українськими містами.

Популярне

Схожі статті

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.