facebook

“Дуже милий!”: вже не холостячка Леся Нікітюк ніжно пригорнула до серця “малюка” з блакитними очима

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк показала шанувальникам, як пригорнула до серденька "малюка". Ведуча з крихіткою на руках позували перед камерою та поділилися кадрами у мережі.

Леся Нікітюк одна з найвідоміших та найбільш впізнаваних телеведучих України. Вона відзначається своєю харизмою, унікальним гумором та природною щирістю, завдяки яким вже давно здобула прихильність мільйонів глядачів.

Леся Нікітюк зачарувала мережу обіймами з блакитнооким малюком
Леся Нікітюк зачарувала мережу обіймами з блакитнооким малюком

Нещодавно шанувальники спостерігали черговий кумедний момент з життя ведучої, який вона поділилася на своїй сторінці в Instagram. Леся опублікувала зворушливе фото, на якому вона тримає малюка, ніжно пригортаючи його до свого серця. Проте, на превеликий подив підписників, цією “крихіткою” виявивилася не дитина, а песик у футболочці! Це і наступне фото, де песики наробили “купку” викликали хвилю усмішок і жартів, та й сама ведуча відома своєю любов’ю до тварин.

Леся Нікітюк зачарувала мережу фото з блакитнооким малюком
Леся Нікітюк зачарувала мережу фото з блакитнооким малюком

Нікітюк зараз бере участь у зйомках фільму під назвою “Песики”, де пухнасті герої виступають у головних ролях разом із нею. Телеведуча з задоволенням ділиться з підписниками моментами знімального процесу, показуючи маленьких чотирилапих акторів. Проте прихильники не перестають сподіватися, що скоро Леся пригорне до серця свого рідного синочка чи доньку, а не чотирьохлапого друга.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Нещодавно інтриги додало зізнання Лесі Нікітюк про стосунки з військовим Дмитром Бабчуком. Ведуча довгий час уникала обговорень особистого життя на публіці, проте цього разу вона відверто поділилася новиною. Така відвертість викликала нову хвилю спекуляцій серед шанувальників — можливо, це справжнє кохання і в недалекому майбутньому ми станемо свідками весілля телеведучої?

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.