facebook

Поки Настя Каменських роками мріяла про “Греммі” – Світлана Лобода там виступила: “Я пишаюся можливістю”

Кожен артист мріє зарекомендувати себе на світовій сцені, не виключенням стала й співачка Настя Каменських, яка весь свій творчий шлях мала одну заповітну мрію. Проте, Світлана Лобода обійшла колегу.

Настя Каменських і Світлана Лобода — дві відомі українські співачки, які мріють підкорити світ. У кожної з них свій шлях до міжнародної слави, але їх об’єднує спільна мета — знайти визнання на світовій сцені.

Настя Каменських, відома як NK, давно мріяла отримати престижну музичну нагороду — Греммі. Вона досягла успіху на український сцені близько 10 років співаючи в дуеті з Потапом, але завжди мріяла про більше.

Українська співачка Настя Каменських мріяла отримати Греммі
Українська співачка Настя Каменських мріяла отримати Греммі

Коли Настя почала сольну кар’єру, вона кардинально змінила стиль і навіть почала співати іспанською мовою, щоб завоювати нових слухачів. Її пісні стали популярними серед латиноамериканського суспільства, але українська публіка не зовсім зрозуміла новий стиль улюбленої артистки. Проте Настя вірить, що її наполегливість допоможе їй одного дня стати першою українською співачкою, яку запросять на Греммі.

Проте життя повернулося так, що Світлана Лобода вже зробила великий крок до світової сцени. У 2024 році вона здивувала всіх своїм виступом на Греммі з піснею Mentor 2.0. Це була велика подія як для самої Лободи, так і для її шанувальників.

Світлана Лобода розповіла, які враження має від виступу на Греммі
Світлана Лобода розповіла, які враження має від виступу на Греммі

Світлана давно прагнула довести, що її талант може бути цікавим не лише в Україні, але й за її межами. Її виступ на такій престижній церемонії став справжнім тріумфом і підтвердженням того, що українські артисти здатні підкорювати світову аудиторію, оскільки Лобода стала першою артисткою східної Європи, яку запросили на цю подію.

Світлана Лобода розповіла свої враження від виступу на Греммі
Світлана Лобода розповіла свої враження від виступу на Греммі

“Я пишаюся можливістю представити свою країну на масштабній світовій платформі”, — прокоментувала Світлана.

Популярне

Схожі статті

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.