facebook

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Надя Дорофєєва одна з найпопулярніших та найяскравіших зірок українського шоу-бізнесу. Її пісні миттєво стають хітами та з початком сольної карʼєри популярність співачки злетіла просто до небес. Вона відома своєю елегантністю, почуттям стилю та ідеальними образами на сцені. Однак, навіть найяскравіші ідоли краси можуть дозволити собі бути природними та трохи незграбними у повсякденному житті.

Надя Дорофєєва показалася на публіці з недбалою зачіскою
Надя Дорофєєва показалася на публіці з недбалою зачіскою

Нещодавно в одній із своїх Instagram сторіс Надя здивувала своїх підписників незвичною зачіскою, яка була далекою від ідеальних укладок, до яких звикли її прихильники. На знімку співачка виглядає по домашньому, без студійного макіяжу, а її волосся зібране у незрозумілої форми хвіст, що створює враження, ніби на голові справжнє гніздо.

Надя Дорофєєва показала, який вигляд може мати в повсякденному житті
Надя Дорофєєва показала, який вигляд може мати в повсякденному житті

Незважаючи на такий недбалий вигляд, Надя продовжує захоплювати своїх шанувальників. Адже справжня краса полягає не лише в бездоганному образі, а в тому, як людина взаємодіє з оточуючими та наскільки вона відкрита.

Надя Дорофєєва показалася на публіці в не інстаграмному вигляді
Надя Дорофєєва показалася на публіці в не інстаграмному вигляді

Сьогодні співачка активно займається волонтерською діяльністю та благодійністю. У своїй історії Надя подякувала всім за підтримку дітей з LEVCHYK SPECTRUM HUB, та нагадала, що разом з шанувальниками вдалося зібрати понад 300 тисяч гривень. Це ще раз нагадує, що для неї зовнішність не є головним пріоритетом, а на першому місці залишається щира душа, велике серце і допомога тим, хто цього потребує.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.