facebook

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

Альбіна Джанабаєва та Валерій Меладзе – одна з найяскравіших пар шоу-бізнесу, яка вже багато років привертає увагу шанувальників. Незважаючи на те, що їхні стосунки тривалий час залишалися в тіні, з моменту їх офіційного визнання пара намагалася вести досить закрите життя. Однак нещодавній пост Альбіни в Instagram знову викликав хвилю обговорень та чуток.

Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною
Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною

Співачка поділилася відео з відпочинку на березі моря, де вона позує у купальнику. Це відео одразу привернуло увагу підписників, але найбільше заінтригував підпис до нього: “Завтра поділюся новиною”. Ще більшу інтригу додало те, що на відео Альбіна прикрила живіт одягом, що спричинило припущення про можливу вагітність.

У коментарях під публікацією розпочалися активні обговорення. Шанувальники пари почали припускати, що зірка може бути на ранніх термінах вагітності, і саме це може стати тією цікавою новиною, яку вона обіцяє повідомити. Багато хто висловив надію, що пара чекає на третю дитину.

Шанувальники припустили можливу вагітність Альбіни Джанабаєвої
Шанувальники припустили можливу вагітність Альбіни Джанабаєвої

Нагадаємо, що Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе вже виховують двох синів. Їхній первісток, Костянтин, народився у 2004 році, ще до того, як стосунки пари стали публічними. Другий син, Лука, народився у 2014 році, коли пара вже офіційно підтвердила свої стосунки. Тож шанувальники зараз активно обговорюють, чи не чекає на зіркову родину поповнення.

Сам Валерій Меладзе, як завжди, не коментує подібні чутки, віддаючи перевагу тримати своє особисте життя подалі від публічності. Однак мовчання співака лише підсилює інтерес до цієї ситуації.

Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною
Альбіна Джанабаєва заінтригувала мережу новиною

Чи дійсно Альбіна Джанабаєва знову вагітна, чи, можливо, вона готує іншу новину для своїх підписників – поки що залишається загадкою. Але шанувальники з нетерпінням чекають на подальші повідомлення від співачки, сподіваючись, що їхні припущення справдяться.

Популярне

Схожі статті

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.