facebook

Не такі прості, як у Лесі Нікітюк: ким працюють батьки Катерини Осадчої, яку в 14 років відправили на роботу

Українська ведуча Катерина Осадча народилася у столиці України і виросла у сім'ї заможних людей. Що відомо про батьків телезірки – далі у матеріалі.

Українська телеведуча Катерина Осадча у своєму Інстаграм-блозі часто показує свою сім’ю: чоловіка Юрія Горбунова та трьох синів. А ось батьки телезірки – люди не публічні. Фото з мамою, чи татом – справжня рідкість в блозі Осадчої. Втім, дещо про них все таки відомо.

Катя Осадча народилася і виросла у Києві у досить заможній сім’ї. Мама Осадчої Анна за освітою бібліотекар. Та за освітою жінка ніколи не працювала. Анна Осадча завжди була домогосподаркою і берегинею сімейного вогнища.

Як виглядають батьки Каті Осадчої
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Батько Каті Осадчої Олександр Володимирович вже багато років займає престижну посаду. Він являється генеральним директором ДП ВО “Київприлад”. У Анни і Олександра Осадчих двох дітей: всім відома телеведуча Катерина Осадча і син Володимир Осадчий, який багато років жив в США, а зараз знову живе в Україні.

75-річний батько Каті Осадчої вражаюче добре зберігся
Як виглядають батьки Каті Осадчої

Варто відзначити, що батьки Осадчої завжди намагалися їй дати найкраще. Крім занять у школі Катерина займалася музикою і танцями. А коли батьки помітили, що у їхньої доньки є хист до моделінгу, то віддали її у модельну школу. Так, вже у віці 14 років Катя Осадча працювала моделлю в різних країнах Європи та Азії. Першою її серйозною роботою був контракт у Токіо, де 14-річна школярка 3 місяці була одна. Осадча зізнається, що той час був для неї досить складним.

Катя Осадча вперше розповіла про свою модельну кар'єру до зустрічі з Горбуновим
Катя Осадча в період роботи моделлю

Та пізніше вона знімалася у Німеччині, Англії, Франції і була досить успішною моделлю. Школу Катя закінчила екстерном, адже мала напружений графік зйомок у Парижі.

Модельна кар’єра Осадчої закінчилася, коли їй було 18 років. Тоді дівчина вийшла заміж за старшого на 15 років політика Олега Поліщука і завагітніла первістком. Врешті, перший шлюб Осадчої невдався, а Катерина направила всі свої сили у розвиток телекар’єри.

Популярне

Схожі статті

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.