facebook

А ви знали, як виглядав перший чоловік Насті Каменських? Любові було стільки, що навіть довелось розійтись

Відома українська співачка Настя Каменських сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своїм чоловіком Потапом. Втім, до нього артистка була з іншим.

Настя Каменських, відома українська співачка, має не тільки цікаву творчу біографію. Хоча й шанувальники добре пам’ятають тільки її другого чоловіка Олексія Потапенка, насправді в житті артистки була ще одна важлива персона. Мова йде про її першого обранця, з яким вона почала кар’єру.

Перший чоловік Насті Каменських

Почались стосунки зіркової пари ще на початку 2000-х років. Тоді Настя Каменських навчалась з Володимиром Дятловим на одному курсі столичного університету. Спільні захоплення породили палке кохання – згодом молоді люди почали зустрічатись та жити разом.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

Володимир Дятлов свою кохану підтримував у всьому та допомагав їй будувати музичну кар’єру. Шанувальники, рідні та друзі пророкували парі один варіант розвитку подій – весілля й щасливе життя разом. Втім, на шляху закоханих стала трагічна подія. Одного дня вони потрапили в ДТП. У результаті рідних Дятлова не стало.

Хоча й одразу така подія зблизила закоханих, адже вони допомагали одне одному пережити трагедію, потім чоловікові довелось поїхати. На рідній Миколаївщині залишилась його бабуся – без рідних, які б могли їй допомагати. Онук прийняв важливе рішення та лишився поруч із нею. Відстань стала вирішальним фактором, що вплинув на розставання пари.

Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком
Настя Каменських до весілля з Потапом перебувала в цивільному шлюбі з іншим чоловіком

До слова, колишній коханий Насті Каменських мав у молодості стільки ж амбіцій, скільки і вона. Це допомогло чоловікові стати успішним бізнесменом, власником закладу, учасником політичного життя рідного краю та директором сільськогосподарського підприємства в одному з міст Миколаївщини.

Популярне

Схожі статті

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.

Ідол жіночої краси, а на голові – гніздо: Надя Дорофєєва показалася на публіці не в інстаграмному вигляді

Популярна українська співачка Надя Дорофєєва постійно підкорює публіку своїми ефектними образами та почуттям стилю. Проте не завжди артистка вигладає як "з голочки" навіть поза межами дому.

Син помер від важкої хвороби, а у дружини стався рецидив: у родині Віктора Павліка трапилося чергове нещастя

У родині Віктора Павліка не закінчується чорна смуга. На днях дружина артиста повідомила, що у неї трапився рецидив після п'яти років ремісії.

Тарас Тополя зізнався, що у шлюбі з Alyosha висловлює свої найбільш сороміцькі бажання: “Це необхідно”

Лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя ніколи не приховує, що кохає свою дружину Олену й може говорити про наособистіші речі. Але при цьому вважає кохання важкою роботою.