facebook

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Навіть 10-річна різниця у віці закоханих не заважала їм побудувати щасливі стосунки. Жанна Фріске, яка все життя мріяла про шлюб і дітей, зуміла відшукати особисте щастя у відносинах із телеведучим Дмитром Шепелєвим. Познайомились вони на роботі, а зовсім скоро професійні взаємини переросли в кохання та вагітність відомої російської співачки.

Історія шлюбу Фріске та Шепелєва

Втім, у щирість намірів Дмитра Шепелєва не вірили ні шанувальники співачки, ні її родина. Так, наприклад, мережею ширились чутки про кохану ведучого, яка живе у Києві, поки той “крутить піар-роман” у російській столиці. Хай там як, але щира усмішка Жанни Фріске та щастя материнства змушували закохану пару не звертати увагу на критику.

У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске
У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске

Після народження сина Жанна Фріске дізналась про свій діагноз. Зіркова родина одразу ж кинулась допомагати їй і шукати найкращих лікарів. Шлях знаменитості був важким та останні місяці життя видались складними. Лікування змінило артистку зовнішньо, вона набрала вагу, втратила свою яскраву усмішку, але до останнього зберігала жагу до життя – найбільше вона хотіла жити.

Після смерті дружини Дмитро Шепелєв випустив книгу про історію її боротьби з раком. Втім, батько Жанни Фріске і досі не вірить про те, що ведучий писав її сам. Як пригадує голова сімейства, до його доньки у клініці приходив письменник із пропозицією написати біографічну книгу. Тоді вони відмовились, але батько співачки припускає – вдівець міг прийняти пропозицію заради піару.

У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске
У мережі обговорили історію стосунків Дмитра Шепелєва та Жанни Фріске

Як вважають батьки та сестра Жанни Фріске, за життя Дмитро Шепелєв ставився до неї без поваги, дозволяв собі підвищувати на неї голос і навіть ображати. Сам ведучий заперечує ці слова, але й багато коментарів не дає. Хай там як, але й до сьогодні між ними зберігаються “натягнуті” стосунки – родина Фріске не хоче вірити в те, що чоловік колись мав справжні й сильні почуття до їхньої доньки.

Популярне

Схожі статті

“Лід і полум’я”: Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва перетворилися на жінок-вамп у червоному

Якщо у гардеробі жінки є червона сукня, то вона вдягає її зазвичай в дуже особливих випадках. Падалко, Бацман, Цибульська, Дорофєєва похвалилися саме таким важливим атрибутом одягу.

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.