facebook

“Без пари”: дружина Влада Ями Ліліана поділилася головним та натякнула, що їй доведеться бути самій

Ліліана, дружина хореографа Влада Ями, поділилася особистими думками щодо свого життя. Останні події привернули увагу не через професійні досягнення її чоловіка, а через численні вечірки.

Вона часто жартівливо розповідає, як весело проводить час разом з чоловіком й такими, як вони парами, влаштовуючи “свято життя”, супроводжуючи розповіді яскравими фото та відео.

Бенкет під час чуми

Але коли країна проходить через одну з найтрагічніших сторінок своєї історії, легковажність деяких відомих особистостей може виглядати як зневага. Дружина Ями хизується веселими parties: напої ллються ріками, веселощі, регіт і, зрозуміло, запальні танці. Розповідаючи про одну з таких вечірок жінка ніби то жаліється, що її чоловік-хореограф залишив її без партнера і вона дає поради: танцювати з подружкою, з другом або сусідом.

Ліліана Яма розповіла, чим займається подружжя в США. Скриншот фото з Мережі

Здається, що тепер насолоджуватися весіллям — це сенс їхнього життя. Хоч Ліліана і зазначила, що разом з іншими гостями вечірки вдалося зібрати 10 тисяч доларів на відновлення лікарні Охматдит, для багатьох українців це виглядає як “бенкет під час чуми”.

Ліліана Яма розповіла, чим займається подружжя в США. Скриншот фото з Мережі

Адже що може бути гірше, ніж святкувати та веселитися, коли за сотні кілометрів від тебе українці втрачають рідних, свої домівки, а часом і самих себе?

Користувачі соціальних мереж не змовчали. Більшість відгуків на подібні заходи була гострою. Влада Яму та його родину називають “втікачами” та “ухилянтами”. І це ще не самі жорсткі епітети, якими їх нагороджують в Мережі. Хтось навіть зазначив, що зібрані 10 тисяч доларів є лише копійками, і що така благодійність більше нагадує дешевий піар.

Але варто зазначити, що серед усіх голосів є й ті, хто захищає Ліліану та Влада. Їхні прихильники вважають, що кожен має право на особисте життя, навіть під час війни, а благодійність, якою б вона не була, є вчинком, який заслуговує на визнання. Проте, цей табір опонентів значно менший, а їхні аргументи — слабші. Тому що, як можна забути, що справжня допомога Україні — це не лише грошові пожертви, але й особиста участь у її захисті та відновленні.

Популярне

Схожі статті

“Раніше для тіла, зараз для голови”: як Марічці Падалко вдається виглядати молодшою за Вітвіцьку та Таран

Марічка Падалко завжди славилася своєю спортивною формою. Однак сьогодні, у свої зрілі роки, вона знаходить у спорті не лише джерело фізичної сили, а й справжній притулок для душі.

Куди зникла та чим займається 75-річна колишня Перша Леді Людмила Янукович: шахтарську столицю й не відвідує

Доля дружини президента-втікача не радісна. Слово "колишня" давно стало її постійним супутником і на сцені політичної драми, де розгортаються події української історії, для неї не знайшлося місця. 

Тонкі, повітряні, із золотистою скоринкою готую найсмачніші у світі млинці з яблуками: все просто як 2х2=4

Серед безлічі рецептів млинців є ті, що називаються "класикою жанру" — перевірені багатьма господинями та часом. Саме такий рецепт пропонуємо вам сьогодні.

Все ж таки не рідні? Галкін показав спільних з Пугачовою дітей, які не те що на батьків, між собою не схожі

Домисли навколо родини Пугачової та Галкіна не вщухають. 11 років жовта преса порушує питання, наскільки близькі Ліза та Гаррі, до своїх батьків, і чи справді вони їхні біологічні спадкоємці.

Пора року навіяла: печиво “Осінній листочок”. Готую з простих продуктів показну солодку випічку на свята

Осінь приносить натхнення своїми теплими кольорами, ароматами і настроєм. Саме в цей час хочеться особливих солодощів, які б відображали атмосферу цієї пори року. 

Як змінився та виріс син Кароль: Веня вже на голову вищий за Тіну, симпатичний, міцний та серйозний

Час плине, діти виростають. Здавалося б ще зовсім недавно Тіна Кароль тішила милими фото маленького Вені, і раптом всі побачили поряд з нею дорослого, майже 16-річного, юнака.