facebook

Потап стане дідом раніше, ніж Каменських народить дітей: падчерка репера вийшла заміж і планує поповнення

Ще кілька років тому репер Потап в інтерв'ю зізнавався, що планує стати багатодітним батьком. Та зараз у нього набагато більше шансів стати дідусем, ніж батьком малюка.

Відомий український репер Потап зараз знаходиться у другому шлюбі зі співачкою Настею Каменських. Його перший шлюб з продюсеркою Іриною Горовою тривав 15 років. У шлюбі подружжя виховували двох дітей: спільного сина Андрія та доньку Ірини від першого шлюбу Наталію. Варто відзначити, що Потап з малечку виховував падчерку, тому став для неї другим батьком.

Як виглядає падчерка Потапа Наталія

Зараз сину Потапа від Горової 15 років, а падчерці – 27. В цьому році названа донька Потапа Наталія вийшла заміж. Обранцем дівчини став іноземець – 28-річний Амір з Лівану.

До весілля вони довгий час зустрічалися і жили разом. Чи планують молодята поповнення, наразі не відомо. Втім, цілком можливо, що Потапа стане дідусем набагато раніше, ніж його дружина Настя Каменських народить первістка.

Чому у Потапа і Каменських немає дітей

Після весілля у 2019 році Потап і Настя Каменських не стомлювалися говорити в інтерв’ю про те, що мріють стати батьками і вже працюють над поповненням. Потап взагалі стверджував, що мріє стати багатодітним батьком і мати 5 спадкоємців. Та з того часу пройшло вже 5 років, а подружжя так і не стали батьками.

Потап і Настя поділились, якою була історія їх кохання
Потап і Настя Каменських не мають спільних дітей

Останні кілька років Потап і Каменських відмовляються говорити на тему батьківства в інтерв’ю. Така дивна поведінка подружжя підштовхула прихильників на думки про те, що у них можуть бути проблеми з зачаттям.

Після 2022 року в Мережі почали ширитися чутки про те, що Потап і Каменських розлучаються. Подружжя не підтверджують цю інформацію, та все вказує на те, що це правда. Так, пара більше не публікує спільних фото в Мережі і не з’являється разом у публічних місцях. Потап і Каменських навіть не живуть разом. Настя більшість свого часу проводить в Україні, а Потап тут й не з’являється і живе в основному в Іспанії.

Популярне

Схожі статті

Тепер зрозуміло, чому Андрій Данилко не має дружини та дітей: артист чесно розповів про своє особисте життя

Андрій Данилко досягнув неабиякого успіху в кар'єрі і став зіркою не лише в Україні, а й далеко за її кордонами. При цьому Данилко залишається самотньою людиною без сім'ї та дітей.

“Серйозний парубок!”: Дмитро Гордон показав, як виглядав 30 років тому – стрункий, не лисий і з Могилевською

Дмитро Гордон частенько останнім часом радує нас архівними світлинами. Ось знайшов фото майже 30-річної давнини, де позує з Наталею Могилевською. Журналіста неможливо впізнати, адже тоді мав волосся.

Вона була щаслива чи лише намагалась такою здаватись? Уся правда про шлюб Фріске з Шепелєвим, яку він ховав

Дмитро Шепелєв і Жанна Фріске були щасливі разом і мали спільну дитину. Коли життя співачки завершилось, викрились не найприємніші деталі про їхні стосунки.

Віктор Франкович, Владислав Миколайович, Олег Анатолійович: це найвідоміші українські зірки, а ви й не знали

Для кожної людини приходить той час, коли її починають називати по батькові. Ось і наші знаменитості – не виключення. Імена вже не Віктор Павлік, Влад Яма чи Олег Винник, а трішки довші.

По салонах не бігає, бо любить “тиху розкіш”? Манікюр Наталії Сумської став модним трендом (ФОТО)

68-річна акторка Наталія Сумська започаткувала нову моду на манікюр. Тепер жінок із таким нігтями як у Сумської вважають стильними та сучасними.

Здається, вагітна: Альбіна Джанабаєва в купальнику на березі моря видала секрет, який приховував Меладзе

Колишня "Віагрянка" Аліна Джанабаєва заінтригувала публіку загадковим постом в соціальній мережі Instagram. Деякі шанувальники вже висловили свої припущення щодо можливого розвитку подій.