facebook

“Я щаслива!”: 37-річна Леся Нікітюк на честь дня народження вбралася у сукню, яка відкрила усі принади

Телеведуча Леся Нікітюк нещодавно відсвяткувала своє 37-річчя. З нагоди свята зірка показала шанувальникам розкішне вбрання, продемонструвавши не менш розкішну фігуру.

Леся Нікітюк знову привернула увагу своїх шанувальників, влаштувавши розкішну фотосесію з нагоди свого 37-річчя. Українська телеведуча, відома своїм почуттям гумору і сміливим підходом до стилю, з’явилася перед камерою в ефектній чорній мінісукні з пишною атласною спідницею та корсетом, який підкреслив її струнку талію і сміливе декольте.

Зірка може сміливо вбиратися і відверті наряди, адже має дійсно завидну фігуру. Шанувальники вже давно захоплюються фігурою Лесі, і недарма її ноги часто називають “ногами України”.

У святковому дописі Нікітюк поділилася своїм настроєм та емоціями, зазначивши, що на цей момент її життя йде за планом, і вона почувається щасливою. Це одкровення супроводжувалося позитивними побажаннями від фанів, які вже не перший рік підтримують зірку. Леся відзначила, що цей день народження став ще однією важливою подією в її житті, і вона готова рухатися вперед з новими досягненнями.

Леся Нікітюк відсвяткувала своє 37-річчя та розповіла, що робить її щасливою
Леся Нікітюк відсвяткувала своє 37-річчя та розповіла, що робить її щасливою

Окрім того, нещодавно Леся Нікітюк приголомшила своїх прихильників, представивши свого обранця. Як стало відомо, її коханим є 28-річний військовий Дмитро Бабчук, який теж не залишився поза увагою публіки. Пара отримала багато підтримки від шанувальників, які з радістю сприйняли новину про їхні стосунки.

Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда
Леся Нікітюк показала свого молодого бойфренда

Проте знайшлися у новоспеченої пари і недоброзичливці. У мережі розповсюджується інформація, що новий обранець Лесі – звичайний бабій та маніпулятор. Сама пара ще не прокоментувала цю ситуацію, заливши все на розсуд фанів.

Популярне

Схожі статті

Яма зачарувався Гросу, яку побачив у
 США: неочікувана зустріч судді “Танців з зірками” та похресниці Білик

Колишній суддя проєкту "Танці з зірками" Влад Яма на одному з заходів у Америці зустрів свою колегу, Аліну Гросу. Хореограф був зачарований виступом співачки, чим поділився в соціальних мережах.

Всі його знають, а вона знати не хоче: як виглядає екс-чоловік Лідії Таран, яка до переїзду працювала на 1+1

47-річна українська телеведуча Лідія Таран ніколи офіційно не виходила заміж. Втім, у її житті був чоловік, з яким вона прожила разом 5 років і стала мамою.

Настя Каменських розповіла, чим схожа на звичайних людей: дружина Потапа – зірка з народу (Фото)

Українська співачка Настя Каменських зізналася, що в осінній період відчуває зниження працездатності і бажання щось робити. Артистка розповіла, як вона долає цей стан.

Тиха розкіш в українському стилі: Наталія Сумська одягла вузькі штани та розпустила волосся – всі ахнули

Відома українська акторка Наталія Сумська підкорює публіку не лише своєю професійністю та талантом, а й стильною зовнішністю. Попри вже досить поважний вік Наталія виглядає свіжо та природньо.

“Довела Дзідзьо до розлучення й сказала, що пожартувала”: Оля Цибульська розповіла правду про ці стосунки

Деякий час усі, кому заманеться, обговорювали роман одруженого Дзідзьо з матір'ю-одиначкою Олею Цибульською. Нині ситуація кардинально змінилася – артист розлучений, а співачка якраз заміжня.

Звичайна жінка за 50: Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить Борисюк без макіяжу і зачіски (Фото)

58-річна акторка Ольга Сумська показала, якою її щоранку бачить її чоловік Віталій Борисюк. Жінка з'явилася в кадрі без грама макіяжу і з мокрим волоссям.