facebook

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

Святослав Вакарчук зі своїм гуртом “Океан Ельзи” побив усі шоубізнесові рекорди, зібравши аж 5 Палаців Спорту підряд. Ще й пообіцявши тим, хто не спромігся побувати на концертах у ці дні, що повторять “на біс” навесні 2025-го.

Таким чином Святослав заткнув горлянки всіляким басковим та кіркоровим, які на всі усюди кричали, що жоден з українських виконавців не потягне навіть палац “Україна” з його 3600 місць, а не те, що 7-тисячний Палац спорту.

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

З 12 по 16 жовтня ця концертна зала стала місцем паломництва фанів “ОЕ”, які разом із фронтменом залюбки виконували найкращі композиції гурту, яких за 3 десятиліття творчої діяльності назбиралося чимало.

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

Святослав Вакарчук у своєму Інстаграм-акаунті подякував шанувальникам, вбравшись у дірявий светр:

“Незважаючи на складні умови, ми безмежно вдячні за вашу підтримку протягом цих 30 років”.

Звісно, музикант не міг у своїй промові не торкнутися подій, які розвивалися в ці дні довкола Палацу Спорту, назвавши їх “драматичними”. Але наприкінці висловив надію на краще:

“Віримо, що попереду на нас чекає ще багато років спільної музичної подорожі!”

Святослав Вакарчук подякував за 5 концертів у Палаці Спорту

Слід відзначити, що в перший день 3-годинного виступу “Океану Ельзи” все закінчилося для фанів неприємностями. На виході з концерту на осіб чоловічої статі очікували представники ТЦК з поліцією. Всіх, хто не оновив дані, згідно з чинним законодавством, забирали з собою.

А 16 жовтня, щойно розпочався концерт, оголосили повітряну тривогу. Глядачі разом із музикантами перемістилися на станцію метро “Палац спорту”, де й продовжили всім гуртом виконувати улюблені пісні. Назад до зали того дня люди вже не потрапили.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.