facebook

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Даша Астаф’єва одна з найвідоміших жінок України, співачка, модель і актриса. Вона неодноразово потрапляла в списки найкрасивіших українок. Її харизма, відвертість і яскравий образ привертають увагу мільйонів людей, проте особисте життя Даші завжди залишалося в тіні. Проте нещодавно вона вперше відверто розповіла, чому досі в 39 років неодружена і не має дітей.

Даша Астафʼєва вперше розповіла, чому досі неодружена
Даша Астафʼєва вперше розповіла, чому досі неодружена

В одному з інтерв’ю Астаф’єва зізнавалася, що давно була готова стати матір’ю, проте через невдалі романи її мрії не здійснилися. Вона навіть розглядала можливість штучного запліднення, проте близькі відмовили її від цього кроку. Як пояснила сама Даша, у неї були проблеми зі здоров’ям, пов’язані з нервовими переживаннями, які також вплинули на її готовність стати матір’ю.

Однак зараз, за словами співачки, вона дуже щаслива у стосунках із чоловіком, якого зустріла під час війни. Він помітив її у спортивній залі та написав у соцмережах, запросивши на спільне тренування. Саме з того моменту їх стосунки й закрутилися. Астаф’єва каже, що їй комфортно і вона не поспішає ні з весіллям, ні з народженням дітей. Її нинішній партнер — це людина, яка відповідає майже всім її мріям і вимогам.

Даша Астафʼєва вперше розповіла, чому досі неодружена

Однією з головних причин, чому Астаф’єва не квапиться створювати сім’ю, є війна, яка триває в Україні. Вона зізналася, що їй важко планувати щось для себе, коли щодня гинуть люди. Астаф’єва не заперечує можливість одруження або народження дітей у майбутньому, проте поки не відчуває готовності до цього.

Проте не так давно мережею ширилися чутки, що Даша таємно одружилася багатія, який на 10 років молодший за неї. Але щоб не псувати свою репутацію красуні-одиначки знаменитість ретельно це приховує. Астафʼєва не прокоментувала і не спростувала ці плітки, заливши все на розсуд публіки.

Популярне

Схожі статті

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.

“Тепле море, кохання”: старша донька Мозгової та Пономарьова насолоджується життям разом з обраницею

Ні для кого не секрет, що старша донька Олени Мозгової та Олександра Пономарьова Зоя виросла й обрала собі до пари не чоловіка, а дівчину. Нині пара закоханих відпочиває в Албанії.

Зізнання в коханні та 25 червоних троянд: відомий ведучий зізнався у коханні Златі Огнєвіч під час ефіру

Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов неодноразово наголошував в ефірі, що неабияк симпатизує Златі Огнєвіч. Справи дійшли до того, що закоханий чоловік відправив співачці відразу 25 червоних троянд.