facebook

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

21 жовтня 2018 року відома акторка Анастасія Заворотнюк стала мамою втретє. На той момент жінці було 47 років і вона мала двох дорослих дітей. Втім, жінка хотіла ще раз відчути радість материнства і наважитись на процедуру ЕКЗ – штучне запліднення. В результаті жінка народила здорову донечку, яку назвала Мілою. А вже через 4 місяці Заворотнюк дізналася про онкологію.

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою
Як виглядає молодша донька Анастасії Заворотнюк

Довгий час в Мережі подейкували, що саме штучне запліднення стало причиною онкології у Заворотнюк. Та експерти стверджують, що сама процедура не може викликати рак. Втім, якщо на момент зачаття акторка вже була хвора, то вагітність могла спровокувати швидкий ріст пухлини.

В Мережі є світлини Міли ще зовсім маленької, де їй кілька місяців, а Заворотнюк ще не знає про свій діагноз. Коли стало відомо про хворобу Анастасії, сім’я акторка перестала виходити на зв’язок з прихильниками, а її сім’я “ховала” від публіки маленьку Мілу.

30 травня цього року Анастасія Заворотнюк померла. На похороні акторки не було її молодшої доньки, якій на той момент було вже 5 років. Втім, папараці зафіксували дівчинку на камеру на другий день після похорону. Дівчинку привели на кладовище її старша сестра Анна і бабуся.

Сім'я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку
Сім’я на другий день після похорону привела на могилу Заворотнюк її маленьку дочку

21 жовтня Міла Заворотнюк відсвяткувала свій 6-й день народження. Вперше за всі 6 років її старша сестра Анна показала у своєму Інстаграм-блозі кадр зі святкування.

Так, Анна Заворотнюк опублікувала фото, на якому позувала з букетом квітів і великою м’якою іграшкою. Дівчина зазначила, що йде на день народження до “однієї дуже важливої людини”. Після цього Анна показала відео, на якому її молодша сестра Міла у красивій рожевій сукні їсть святковий торт.

Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу
Старша донька Анастасії Заворотнюк показала свою 6-річну сестру Мілу

Анна не стала показувати обличчя 6-річної іменинниці, а зняла її зі спини.

Популярне

Схожі статті

“Ку-ку”: Тендітна вагітна дружина Остапчука показала лайфхак з резинкою, щоб не купувати штани для вагітних

Дружина Володимира Остапчука Катя Полтавська знаходиться на 7-му місяці вагітності і весь її одяг вже на неї малий. Та дівчина не поспішає купувати одяг для вагітних.

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.