facebook

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Зазвичай голять налисо людей, які побували в СІЗО. Але з Олександром Усиком трапилася дивніша ситуація. З Польщі, де його затримали під час перетину кордону, боксер повернувся з волоссям.

Олександр Усик поголився налисо

А вчора боксер показався у ТікТоці абсолютно голомозий. Сашко перебував у спортзалі, був вбраний у білу футболку та малюсінькі квітчасті шорти, буцав м’яча й говорив англійською. Відео супроводжувалося українськими субтитрами:

“Вітаю! Підписуйтесь на мій офіційний ТікТок акаунт”.

Та найбільше фанів вразила абсолютно лиса голова Усика. Тож чи звернули вони увагу на заклик спортсмена підписатися на його ТікТок, незрозуміло. Спочатку треба було пережити шок від споглядання нового іміджу улюбленця.

Олександр Усик поголився налисо

Ще тиждень тому Усик красувався в Інстаграмі коротко підстриженим волоссям. Читав вірші, присвячені спогадам про затримання польськими прикордонниками й дякував усім, хто підтримав у лиху годину.

А вже зараз Олександр розпрощався з шевелюрою повністю. Напевно, боксер зробив це заради участі у відеогрі на Xbox X|S, PS5 та Steam. Дехто з прихильників Усика похвалився, що вже спробував пограти й залишився вдоволений. А хтось навіть уявив, як Тайсон, Дюбуа та всі Топ-10 важковаговиків купують консолі, аби віртуально позмагатися з абсолютним чемпіоном.

До речі, нині Олександр Усик перебуває у тренувальному таборі – готується до реваншу з Тайсоном Ф’юрі. Боксер пообіцяв, що поки не вестиме соцмережі, щоб не відриватися від основної справи.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.