facebook

“Нове прізвище – нове життя”: ексвіагрянка Надія Мейхер вже не співає – чим тепер займається попдіва

Останні роки підопічна Костянтина Меладзе Надія Мейхер не часто з'являється на публіці. Навіть усі пости в мережі видалила. Натомість тепер розпочала нове життя й повернулася до фанів.

Старожилка “ВІА Гри” Надія Мейхер щоразу поверталася до гурту після декрету. Та згодом врешті вийшла заміж і пішла зі сцени. Народжувала дітей зірка росіянину Михайлу Уржумцеву, допоки чоловік був одружений.

Згодом він розлучився, й пара врешті узаконила свої стосунки. Надія навіть змінила прізвище на Уржумцева. Це не перша заміна паспортних даних знаменитості. Коли дівчина проходила кастинг у “ВІА Гру”, продюсери змусили її взяти псевдонім Грановська.

Де нині перебуває Надія Мейхер

Через деякий час Надія повернула собі батьківське прізвище й стала називатися Мейхер-Грановською. А ще пізніше упустила частинку з псевдонімом. Тепер настала черга нових змін і переходу на чоловікове прізвище.

Михайло Уржумцев володіє купою бутиків у рф. Хотів скористатися зв’язками дружини й відкрити магазини одягу ще й у Києві, та повномасштабне вторгнення стало на заваді цим планам. Відтоді Надія навіщось видалила всі свої пости в Інстаграмі й зникла з інформпростору.

Де нині перебуває Надія Мейхер

Та час іде, й знаменитість вирішила нагадати українцям про себе. Щоправда, не новим репертуаром, а дещо іншим. Ще у травні 2022 року знаменитість зробила Інстаграм-акаунт, а у лютому 2024-го верифікувала його. Місцем розташування вказується Україна.

Де нині перебуває Надія Мейхер

Оновлена Надія викладає туди фото і відео з Франції та інших теплих країн, супроводжуючи текстами українською, російською чи англійською мовами, надсилаючи підписникам “божественне послання”. Тут Уржумцева зачіпає високі матерії.

Є ще й інший акаунт зірки, де вона підписана як Надія Мейхер, рекламує одяг і пропонує українською мовою звертатися в директ за замовленнями. Останні пости дизайнерка викладала з Нормандії. Тож кожен прихильник знаменитості знайде для себе щось цікаве, окрім пісенної творчості.

Популярне

Схожі статті

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.

Донька Ольги Фреймут від чоловіка “рагульства” з 15 років живе в США: як виглядає Злата Мітчелл – їй вже 18

Старша донька Ольги Фреймут Злата вже 3 роки живе в США. Дівчина зізнається, що вдячна собі за те, що мала хоробрість у юному віці поїхати далеко за океан.

Вони – одне лице, тільки молодша не стала такою відомою: історія життя та творчості двох сестер Ротару

Відомі українські сестри починали свою кар'єру багато років тому. Одна з родичок стала всеукраїнською зіркою, але іншій такої слави досягнути не вдалось.

“Лохми на голові”: зірки, які виходять у “світ” без салонної укладки – Каменських, Тіна Кароль, Ірина Білик

Деякі знаменитості без макіяжу і зачіски навіть не виходять з дому. В цей час одні з найпопулярніших артисток Тіна Кароль, Настя Каменських та Ірина Білик можуть вийти в люди навіть без зачіски.

“Актриси-конкурентки”: хто з українських красунь-акторок веде запеклі бої за ролі в найкращих серіалах

З розвинням українського кінематографу конкурувати за своє місце під сонцем стало багато акторок. Серед них можна виділити тих, з ким за провідну роль у кіно потрібно ще поборотися.