facebook

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Люди – істоти соціальні. Як багато віків назад, так і до сьогодні людині потрібна людина. Уявити своє буття у сучасному світі без друзів, з якими можна розділити усі радощі та негоди, дуже важко.

Друг підтримає у важкий час, знайде правильні слова, або просто помовчить поряд із тобою. Сучасній людині потрібні друзі та зірки українського шоу-бізнесу не є виключенням. Одним із яскравих прикладів міцної дружби є союз відомої співачки Олі Полякової та не менш відомої телеведучої Маші Єфросиніної.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна дружать багато років
Оля Полякова та Маша Єфросиніна дружать багато років

Дружба знаменитих дівчат зародилася ще давно і й до сьогодні є прикладом для багатьох. Зірки навіть створили спільний проєкт “Дорослі дівчата”, де в затишній атмосфері обговорювали душевні історії, як давнішні, так і ті, що відбулися недавно.

Їх тандем здавайся непохитною фортецею, що безумновно викликало заздрість у недоброзичливців. Після того, як проєкт перестав виходити на YouTube, мережею почали ширитися чутки, що відомі дівчата вщент розвалилися, не спілкуються та ба більше, подали одна на одну в суд.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали кардинально різні образи
Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали кардинально різні образи

Марія та Оля доволі швидко спростували ці чутки пояснивши, що проєкт просто зжив себе і у них просто немає нових історій, якими можна залучити публіку. Нещодавно Полякова та Єфросиніна знову підтвердили, що не втратили спілкування та дружбу вирушивши на спільний похід у кіно. І образи знаменитостей виглядали як з тієї історії, де дівчата домовилися не вбиратися ошатно, проте одна виглядає, наче копала на городі картоплю, а інша – як з червоної доріжки.

Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали кардинально різні образи
Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали кардинально різні образи

Саме так вийшло й у подруг. Маша Єфросиніна одягла “бабусину” кофтинку сірого кольору, волосся зібрала у недбалий пучок, та не замислювалася над макіяжем. Чого не можна сказати про Полякову – пані Оля вигладє, як з червоної доріжки: укладка, макіяж, шкіряний жакет та спідниця довжини міні. Дівчата самі з себе посміялися та вирушили на перегляд фільму з Демі Мур.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.

“Блискуча маківка”: Ці міцні горішки стали лисими, але пишаються цим – Потап, Влад Яма, Євген Кошовий

Тема облисіння сьогодні є гострою серед багатьох чоловіків. Проте серед українських зірок є ті, хто не боїться змін у зовнішності та робить свою лису голову частиною особистого стилю.