facebook

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Співачка Камалія з весни 2023 року жила окремо від своїх доньок. Тоді артистка розійшлася зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром і повернулася в Україну. А ось їхні спільні діти Арабелла і Мірабелла залишилися жити з батьком у Лондоні. Камалія це пояснювала тим, що в Британії дівчатам безпечніше і вони повернуться в Україну лише після закінчення повномасштабної війни.

Та на днях дівчата приїхали з Лондона в Україну. У своєму Інстаграм-блозі Камалія показала щемливу зустріч з Арабеллою і Мірабеллою і зазначила, що почувається надзвичайно щасливою.

Мої найдорожчі дівчатка, Арабелла і Мірабелла, повернулися до мами!

, – зазначила Камалія.

На відео видно, що доньок Камалії привіз її чоловік Мохаммад Захур. Дівчатка приїхали пізно ввечері, тому співачка зустріла їх у халаті та з рушником на голові. Турботлива мама підготувала для донечок подарунки, які подарувала при зустрічі. Арабелла і Мірабелла отримали шкільні рюкзаки наповнені іграшками.

Наразі невідомо, чи дівчатка повернулися в Україну назавжди, чи просто погостювати.

Варто відзначити, що в недавньому інтерв’ю Камалія зізналася, що якщо раніше її доньки дуже мріяли повернутися в Україну, то зараз вони вже освоїлася у Лондоні, а одна з доньок після закінчення школи планує їхати навчатися в Голлівуд.

Камалія показала підрослих доньок на останньому дзвонику у Британії
Камалія показала підрослих доньок на останньому дзвонику у Британії

Нагадаємо, Камалія народила доньок Арабеллу і Мірабеллу після 10 років спроб стати мамою. Співачка лікувалася у найкращих клініках світу і пережила кілька викиднів. Та все ж їй вдалося завагітніти і народити двох здорових донечок. Співачка дуже любить доньок і намагається їй дати лише найкраще.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.

Знаменитості перемістилися в інший світ: як виглядають могили Білоножка, Матвієнко та Чапкіса

Вони мали численну армію шанувальників за життя. Та й тепер, коли нещадна жінка з косою забрала їх в інший світ, про них пам'ятають і відвідують місце останнього прихистку.