facebook

5 зіркових дружин, які пробачили зраду чоловіка, щоб зберегти сім’ю: Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші

Ольга Сумська, Сніжана Бабкіна та інші відомі жінки пробачили своїм чоловікам невірність, щоб зберегти сім'ю. Для кого це рішення стало правильним, а для когось – помилкою.

Для більшості людей зрада у стосунках являється неприпустимою і слугує причиною для розставання. Та часто буває, що подружні пари, які багато років живуть у шлюбі, мають спільних дітей та майно, пробачають один одному навіть такі грішки. Серед представниць українського шоу-бізнесу немало тих, хто пробачив своїм чоловікам подружню зраду.

Ольга Сумська

Віталій Борисюк розповів, як покинув власну наречену заради Ольги Сумської
Відомі жінки, які пробачили подружню зраду: Ольга Сумська

Українська акторка Ольга Сумська живе у шлюбі з Віталієм Борисюком майже 30 років. Подружжя рідко розповідають про свої стосунки на публіку, а про проблеми у шлюбі і зовсім не говорять.

Та в одному з інтерв’ю Ольга Сумська зізналася, що її шлюб з Борисюком пережив не одну кризу і одного разу вони були на межі розлучення. Акторка розповіла, що тоді причиною розбрату стала зрада Борисюка. Та жінка додала, що вона також “не свята” і була невірною чоловіку. Втім, акторка зазначає, що справжнє кохання може все пробачити. Подружжя пройшли кризу у стосунках і пробачили один одному невірність у шлюбі.

Сніжана Бабкіна

Сніжана Бабкіна пробачила чоловікові всі зради
Відомі жінки, які пробачили подружню зраду: Сніжана Бабкіна 

Про непростий період у своєму шлюбі подружжя Бабкіних розповіли на всю країну в інтерв’ю. За словами Сніжани, вона відчула, що її чоловік Сергій був їй невірний. Жінка прямо запитала у коханого про це і він шокував її зізнанням. Сергій Бабкін зізнався, що коли їздив на гастролі регулярно користувався послугами жінок за викликом. За три роки їхнього подружнього життя Сергій зрадив Сніжані з понад сотньою жінок. Тоді жінка планувала розлучитися з Сергієм, та врешті прийняла рішення пробачити йому. Після цього Сергій зберігає вірність Сніжані і вони вже багато років живуть щасливим життям.

Ніна Матвієнко

Ніна Матвієнко зі своїм чоловіком Петром Гончаром
Відомі жінки, які пробачили подружню зраду: Ніна Матвієнко

Покійна Ніна Матвієнко прожила у шлюбі з Петром Гончаром 50 років. Через 50 років шлюбу Ніна Митрофанівна прийняла рішення розлучитися з чоловіком і тоді в інтерв’ю зізналася, що її подружнє життя було несолодким. За словами артистки, вона багато чого натерпілася від чоловіка, в тому числі і його зради.

Варто додати, що навіть після розлучення Ніна Матвієнко і Петро Гончар продовжували жити в одному будинку, а через кілька років артистки не стало.

Ольга Горбачова

Горбачова показала дітей від Нікітіна
Відомі жінки, які пробачили подружню зраду: Ольга Горбачова

Ольга Горбачова двічі виходила заміж за продюсера Юрія Нікітіна. У першому шлюбі чоловік зрадив Ольгу, після чого вона подала на розлучення. Та вже через рік чоловік знову освідчився Ользі і вона вирішила дати йому другий шанс. Закохані знову одружилися і зараз живуть у щасливому шлюбі.

Катерина Бужинська

Бужинська розповіла про свій подарунок на день народження
Відомі жінки, які пробачили подружню зраду: Катерина Бужинська 

Співачка Катерина Бужинська прожила у шлюбі з першим чоловіком 8 років. Жінка зазначає, що всі ці роки її обранець їй зраджував і поводив себе як негідник. Врешті, співачка розлучилася, а згодом вийшла заміж за іншого чоловіка.

Популярне

Схожі статті

Була чоловіком, але всі завжди думали інакше: минуле діви Монро, яка сьогодні думає про усиновлення дитини

Відома українська блогерка та діва Монро не так давно розповіла про плани на усиновлення дитини. А яким було її дитинство та юність, про яку вона говорить нечасто?

Старі діви, чи завидні холостячки? Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші зірки, які не спішать виходити заміж

Сучасні жінки не прагнуть якомога швидше вийти заміж та народити дітей. Зараз у пріоритеті красунь саморозвиток і кар'єра. Саме тому Леся Нікітюк, Злата Огнєвіч та інші відомі жінки ще не у шлюбі.

Тепер зрозуміло, чому Тіна Кароль не вийшла вдруге заміж: співачка чесно розповіла про своє особисте життя

11 років поспіль Тіна Кароль позиціонує себе холостячкою і тримає в повному секреті своє особисте життя. Чи дійсно співачка весь цей час самотня, чи це лише частина сценічного образу?

Леся Нікітюк повернулась до батьків і показала хмельницькі багатства, від яких забилась ванна: “Сваряться”

Українська телеведуча Леся Нікітюк поїхала в гості до батьків та показала, чим славиться Хмельниччина. Телезірка зібрала 5 відер лісових грибів.

“Досі не маю рішення про усиновлення”: дружина-адвокатка Тімура Мірошниченка розповіла, що її бісить в суді

Вже 4 місяці прийомна донька Ангеліна живе у сім'ї Тімура та Інни Мірошниченко. Та зіркові батьки досі не отримали рішення про усиновлення від київського суду.

Могли б стати багатодітними мамами: Кухар, Сумська, Боржемська розповіли про найболючіші втрати

Іноді трапляється зовсім не так, як розраховуєш. Плануєш стати мамою, але на той момент нічого не виходить. У подібних обставинах свого часу опинилися балерина, акторка та фітнес-тренерка.