facebook

40-річний Володимир Остапчук із дружиною виділили своїй няні окремий поверх і туалет: “Дуже зручно”

Дружина відомого українського шоумена розповіла про їхній родинний побут. Зіркова сім'я виділила для няні свого сина окремий поверх у будинку та власний санвузол.

Володимир Остапчук і його дружина Катерина Полтавська нині чекають на появу дитини. Для зіркової обраниці син стане першим, а ось у шоумена вже є двоє старших дітлахів. Хай там як, але до народження малюка знаменита парочка готується відповідально.

У няні Остапчука окремий поверх

Так, наприклад, нещодавно Катерина Полтавська зізналась, що в їхньому будинку вони з чоловіком виділили окремий санвузол для майбутньої няні. Хоча пошуками вони тільки займаються і конкретного кандидата на цю посаду немає, всі умови для її комфортної роботи вже створено.

Володимир Остапчук і його дружина вирішили виділити своїй няні окремий поверх із санвузлом
Володимир Остапчук і його дружина вирішили виділити своїй няні окремий поверх із санвузлом

Нещодавно знаменитість на своїй Інстаграм-сторінці поспілкувалась із підписниками. Шанувальникам стало цікаво, чому в будинку, де нині проживає зіркова пара, дві ванні кімнати на другому поверсі та один санвузол на першому.

Як розповіла блогерка Катерина Полтавська, туалетом на першому поверсі користуються гості, а в майбутньому його виділять для няні, аби їй було зручно і не довелось користуватись ванними кімнатами, що належать господарям будинку.

Володимир Остапчук і його дружина вирішили виділити своїй няні окремий поверх із санвузлом
Володимир Остапчук і його дружина вирішили виділити своїй няні окремий поверх із санвузлом

На другому поверсі зіркова пара користується двома ванними кімнатами. Катерина Полтавська розповіла, що один із санвузлів, що менший за розміром і без ванної, а з душем, собі забрав Володимир Остапчук. А ось ванна кімната з вікном і більша за площею дістала його дружині.

Як пояснила Катерина Остапчук, вона обрала для себе більшу ванну кімнату з простої причини – адже там вона часто знімає рекламу, а тому їй потрібно більше світла та куточків для створення красивих кадрів.

Популярне

Схожі статті

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.

Гарбузові вежі та купа сонця: чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як США готується до Хелловіну

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін поділився з шанувальниками кадрами з сонячної Атланти, куди приїхав із концертом. Місто всіма силами готується до головного свята осені – Хелловіну.

За тиждень після пологів гравець “Шахтаря” дізнався, що він не батько дитини: дарма Тобіас набив татуювання

Гравцю донецького "Шахтаря" Вінісіусу Тобіасу треба було тричі подумати, перш ніж вибивати на тілі ім'я донечки, яку народила його дівчина. З'ясувалося, що батьком дитини є не бразилець.

“Ми сварились, кому пощастить отримати очі”: Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою

Український ресторатор і кулінар Ектор Хіменес-Браво неочікувано пригадав про своїх брата та сестру. Виявилось, у дитинстві в них була цікава сімейна традиція.