facebook

“Доведеться дивувати, бо уведуть”: Джанабаєва розіграла Валерія Меладзе – одягнула на обличчя його маску

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Альбіна Джанабаєва поділилася з публікою кумедним моментом, як вона розіграла чоловіка на гастролях. Збитий з пантелику Валерій не одразу зрозумів, що відбувається.

Альбіна Джанабаєва нещодавно викликала справжній ажіотаж у соцмережах, розігравши свого чоловіка Валерія Меладзе. Колишня “віагрянка”, вирішила додати трохи гумору у повсякденне життя з чоловіком і поділилася цим моментом зі своїми підписниками в Instagram.

Альбіна Джанабаєва показала, як розіграла чоловіка
Альбіна Джанабаєва показала, як розіграла чоловіка

У відео Альбіна заходить до гримерки Валерія, але не просто так, а в масці, що копіює обличчя її чоловіка. Постукавши у двері, вона серйозним голосом почала говорити, що вона і є Валерій Меладзе. Співак був на кілька секунд збитий з пантелику і не міг зрозуміти, що відбувається. В його очах читалася розгубленість, але варто було почути знайомий голос дружини, як він одразу розсміявся.

Підписала Альбіна цей пост словами: “Не перестаю дивувати свого чоловіка”. І дійсно, за багато років разом, здається, подружжя знайшло секрет, як підтримувати стосунки легкими та живими – це гумор.

Коментарі під відео були різноманітними, але більшість підписників із сміхом відреагували на відео.Проте не всі коментарі були такими позитивними. Одна з підписниць залишила доволі уїдливий відгук:

“Звичайно, що такого чоловіка доведеться дивувати й дивувати, а то ще якась молодиця уведе його з сімʼї, як ви колись”.

Альбіна Джанабаєва показала, як розіграла чоловіка
Альбіна Джанабаєва показала, як розіграла чоловіка

Історія кохання цієї пари дійсно не була простою. Стосунки Альбіни Джанабаєвої та Валерія Меладзе почалися ще в той час, коли співак був одружений зі своєю першою дружиною. Роман тримався в секреті протягом кількох років, адже Меладзе не наважувався розлучитися, хоча Альбіна ще у 2004 році народила співаку дитину. І лише у 2014 році артисти одружилися.

Популярне

Схожі статті

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.

Гарбузові вежі та купа сонця: чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як США готується до Хелловіну

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін поділився з шанувальниками кадрами з сонячної Атланти, куди приїхав із концертом. Місто всіма силами готується до головного свята осені – Хелловіну.

За тиждень після пологів гравець “Шахтаря” дізнався, що він не батько дитини: дарма Тобіас набив татуювання

Гравцю донецького "Шахтаря" Вінісіусу Тобіасу треба було тричі подумати, перш ніж вибивати на тілі ім'я донечки, яку народила його дівчина. З'ясувалося, що батьком дитини є не бразилець.

40-річний Володимир Остапчук із дружиною виділили своїй няні окремий поверх і туалет: “Дуже зручно”

Дружина відомого українського шоумена розповіла про їхній родинний побут. Зіркова сім'я виділила для няні свого сина окремий поверх у будинку та власний санвузол.

“Ми сварились, кому пощастить отримати очі”: Ектор Хіменес-Браво розповів про дитинство з братом і сестрою

Український ресторатор і кулінар Ектор Хіменес-Браво неочікувано пригадав про своїх брата та сестру. Виявилось, у дитинстві в них була цікава сімейна традиція.

Була чоловіком, але всі завжди думали інакше: минуле діви Монро, яка сьогодні думає про усиновлення дитини

Відома українська блогерка та діва Монро не так давно розповіла про плани на усиновлення дитини. А яким було її дитинство та юність, про яку вона говорить нечасто?