facebook

“Вона сказала “Так”!: Melovin розчарував, що не збирається одружуватися – сповістив про дещо інше

Інтрига з заручинами Melovin тривала недовго. Далеко не всі повірили, що Костя збирається стати на весільний рушник й мали рацію. Артист врешті розкрив інтригу двох долонь.

Melovin виклав у свій акаунт в Інстаграмі фото з гарним краєвидом Києва. А на тлі багатоповерхівок виднілися дві долоні. Жіноча з масивною обручкою, навіть двома лежала в чоловічій руці. Надпис промовисто свідчив:

“Вона сказала “Так”!

Багато хто повірив, що співак урешті зустрів своє щастя та збирається створити сім’ю. тож з усіх усюд на Бочарова посипалися вітання з заручинами та майбутнім одруженням. Слава Дьомін виявився серед скептиків, тому вирішив уточнити деталі.

Melovin спростував чутки про заручини

У ході листування з блогером Меловін визнав, що не робив нікому пропозиції руки й серця. Просто втілив мрію усього свого дитинства в реальність:

“Заспівав із дівчиною, в яку був закоханий зі шкільних років”.

Згодом Мел і в Інсті підтвердив, що дійсно “пожартував” із заручинами, назвавши своїх меловінаторів “шерлоками” за те, що почали проводити власне розслідування, й відзначивши, що “настав час відкрити карти”.

Бочаров визнав, що багато хто правильно визначив значення тієї фотки, що здійснила справжній ажіотаж серед фанів. Вся справа в дуеті. Тобто дівчина сказала “Так!” спільному виконанню пісні, а не подружньому життю.

Melovin спростував чутки про заручини

Та співак злукавив, бо всі карти таки не розкрив. Відразу ж поставив підписників перед новою загадкою – хто та співачка, яка настільки порадувала Melovin згодою записати дует? Черговий пост був проілюстрований знімком з двома тілами без голів та ніг.

Чоловіча половина, звісно, належала Мелу. А хто ж приховується під чорним корсетом та джинсами? Думки аудиторії розділилися. Комусь видалося, що це Тіна Кароль. Були припущення, що поряд із Костею KOLA.

Лунали й інші варіанти. Гідними дуету з артистом меловінатори назвали Злату Огнєвіч, Swoiia, Олю Полякову, Анну Трінчер, Юлію Саніну. Напевно, коли ми врешті дізнаємося ім’я таємничої співачки з великою каблучкою, то будемо неабияк здивовані.

Популярне

Схожі статті

Син Таїсії Повалій “не оцінив” конфіскацію її майна в Україні: авто, 7 ділянок, будинок, квартиру і пісні

Таїсія Повалій не лише покинула Україну, але й дуже негарно висловлюється про власну батьківщину. За це колишню нардепку позбавили деякого майна та прав на виконання чудових пісень.

“Така подруга, що дзеркало лякається”: Маша Єфросиніна вперше чесно показала себе та Полякову за кадром

Маша Єфросиніна та Оля Полякова відомі своєю дружбою. Нещодавно знаменитості показали, як вони виглядають поза камерою, у повсякденному житті. Проте одна з подруг, схоже, навіть спить з укладкою.

Віктор Ющенко вперше за довгий час показав свою першу леді: як виглядає дружина екс-президента України

Всі думали, що Катерина Ющенко покинула чоловіка Віктора Андрійовича та гайнула в Америку. Насправді перша леді 3-го президента частенько буває в Україні та інших місцинах.

“Єдиний”: Софія Ротару показала, як виглядає могила чоловіка Анатолія Євдокименка, з яким прожила 30 років

Відома та шанована співачка Софія Ротару на роковини свого чоловіка Анатолія Євдокименка відвідала місце, де він спочиває вічним сном. Цим артистка поділилася зі своїми підписниками.

Гарбузові вежі та купа сонця: чоловік Алли Пугачової Максим Галкін показав, як США готується до Хелловіну

Відомий гуморист та шоумен Максим Галкін поділився з шанувальниками кадрами з сонячної Атланти, куди приїхав із концертом. Місто всіма силами готується до головного свята осені – Хелловіну.

За тиждень після пологів гравець “Шахтаря” дізнався, що він не батько дитини: дарма Тобіас набив татуювання

Гравцю донецького "Шахтаря" Вінісіусу Тобіасу треба було тричі подумати, перш ніж вибивати на тілі ім'я донечки, яку народила його дівчина. З'ясувалося, що батьком дитини є не бразилець.